Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Goldair Handling: Σειρά συμφωνιών εντός και εκτός Ελλάδας



Σε σύναψη συμβολαίου με την Siberia Airlines, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ρωσία, προχώρησε η Goldair Handling, το οποίο προβλέπει την επίγεια εξυπηρέτηση της αεροπορικής εταιρείας σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια. Η Siberia Airlines, έχει την...



...έδρα της στο αεροδρόμιο «Τομάλτσεβο» του Νοβοσιμπίρσκ. Συμμετέχει στην εταιρεία S7 Group και είναι μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας Oneworld από το 2010, αποτελώντας την μόνη ρωσική εταιρεία στην συγκεκριμένη συμμαχία και την δεύτερη ρωσική εταιρεία που αποτελεί μέρος κάποιας διεθνούς αεροπορικής συμμαχίας. Το δίκτυο εξυπηρέτησης της εταιρείας, περιλαμβάνει 83 προορισμούς σε 26 χώρες. Για φέτος εκτελεί τακτικά δρομολόγια 2 φορές την εβδομάδα από Μόσχα προς Αθήνα.
Η Goldair Handling Bulgaria σύναψε νέα συμφωνία με την αεροπορική εταιρία Travel Service (Τσεχίας) για το αεροδρόμιο του Μπουργκάς στη Βουλγαρία, όπου η Goldair Handling Bulgaria δραστηριοποιείται από το 2012. 
Η Travel Service κατέχει ηγετική θέση στην αγορά ναυλωμένων πτήσεων στην Τσεχική Δημοκρατία, στην Σλοβακία, στην Ουγγαρία και έχει επίσης ένα σημαντικό μερίδιο στην Πολωνία. Για την περίοδο του καλοκαιριού και μέχρι τον Οκτώβριο του 2013 αναμένεται να υλοποιηθούν περίπου 70 ναυλωμένες πτήσεις την εβδομάδα από το αεροδρόμιο Μπουργκάς προς διάφορα αεροδρόμια της Τσεχίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας και τη Σλοβακίας.
Σε ανανέωση συνεργασιών προχώρησε η Goldair Handling με τις διεθνώς αναγνωρισμένες αεροπορικές εταιρείες Emirates και Alitalia.  Συγκεκριμένα η Alitalia, μέλους του SkyTeam ανανέωσε την σύμβαση επίγειας εξυπηρέτησης σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια με την Goldair Handling τόσο για τις τακτικές όσο και για τις charter πτήσεις της ενώ συγχρόνως υπογράφτηκε μεταξύ των δύο συμβόλαιο και για το αεροδρόμιο της Σόφιας, με ημερήσια πτήση από Ρώμη, στο οποίο επίσης δραστηριοποιείται η Goldair Handling Bulgaria από τo 2010. Η Alitalia εκτελεί τρεις πτήσεις ημερησίως συνδέοντας την Ρώμη με την Αθήνα και μια πτήση/ημερησίως προς Νάπολη ενώ για το τρέχον έτος έχει προγραμματισμένες αρκετές πτήσεις charter σε διάφορα ελληνικά αεροδρόμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου