Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Aegean: Σημαντική αύξηση στο δίκτυο εξωτερικού...



Αύξηση 23% παρουσίασε η Aegean στο δίκτυο εξωτερικού το διάστημα Μαΐου – Ιουνίου 2013, το πρώτο δίμηνο της τουριστικής περιόδου, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012, μεταφέροντας συνολικά 814.546 επιβάτες. Η αύξηση είναι...



...αποτέλεσμα των κινήσεων που πραγματοποιεί η εταιρεία για επέκταση του δικτύου της στο εξωτερικό με 32 νέα δρομολόγια, αλλά και της περαιτέρω ανάπτυξης της δραστηριότητάς της από τις βάσεις που διατηρεί τόσο στην Αθήνα όσο και στα κύρια περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Πιο αναλυτικά, σημαντική ανάπτυξη στην επιβατική κίνηση εξωτερικού κατά το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου 2013 παρουσίασαν οι κύριες βάσεις με σημαντικό αριθμό αεροσκαφών ανά βάση, δηλ. της Αθήνας (15%), της Θεσσαλονίκης (23%), του Ηρακλείου (34%) και της Ρόδου (40%), όσο και οι βάσεις ενός αεροσκάφους όπως της Κέρκυρας (19%), της Κω (νέα βάση 155%) και της Καλαμάτας (νέα βάση 274%), περιοχές από τις οποίες η εταιρεία παρουσίασε αυξημένη δραστηριότητα σε νέους προορισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία της εταιρείας στις κύριες αγορές της Γερμανίας, Γαλλίας, Ρωσίας, Ισραήλ και Βελγίου, ενισχύθηκε με επιπλέον πτήσεις από τις βάσεις της στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδος, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κως, Καλαμάτα), καθώς και ότι το 2013 η AEGEAN εγκαινίασε 32 νέα δρομολόγια και πτήσεις προς 11 νέους προορισμούς: Γενεύη, Manchester, Λυών, Στοκχόλμη, Κίεβο, Μπακού, Βερολίνο, Νυρεμβέργη, Αννόβερο, Βαρσοβία, Stansted Λονδίνου.

Το 2013 η AEGEAN πραγματοποιεί συνολικά 160 δρομολόγια εξωτερικού, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου