Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

HotelBrain: Με το Galata Antique η πρώτη συμφωνία management στην Τουρκία



Στην υπογραφή του πρώτου της συμφωνητικού διαχείρισης ξενοδοχείου στην Τουρκία, προχώρησε η εταιρεία HotelBrain.  Πρόκειται για το boutique ξενοδοχείο Galata Antique Hotel στην περιοχή Πέρα της Κωνσταντινούπολης και είναι...



...η πρώτη συμφωνία που κλείνεται στο πλαίσιο της δραστηριότητας της HotelBrain Turkey, στους έξι μήνες λειτουργίας της.
Τοποθετημένο στην μποέμ περιοχή Tunel, το 22 δωματίων Galata Antique βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Taksim Beyoglu (το SoHo της Κωνσταντινούπολης) γνωστό τόπο συνάντησης της τέχνης,της ιστορίας, του πολιτισμού και των πρωταγωνσιτών της κοινωνικής σκηνής της πόλης.
Σχεδιασμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα Alexander Vallaury και χτισμένο στις αρχές του 19ου αιώνα ως έπαυλη μιας οικογένειας Γάλλων της Ανατολής, το επιβλητικό νεο-αναγεννησιακό κέλυφος του ξενοδοχείου, «επιφυλάσσει στο εσωτερικό του την έκπληξη της μοντέρνας αισθητικής που κοιτά κατάματα το μέλλον», όπως σημειώνει η HotelBrain.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου