Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Foreign Office: Σύσταση για αποφυγή ταξιδιών στην Αίγυπτο, πλην των θερέτρων της Ερυθράς

Μετά το State Department και το Foreign Office προχώρησε χθες το βράδυ σε νέα επικαιροποίηση των ταξιδιωτικών του συστάσεων για την Αίγυπτο, συμβουλεύοντας τους Βρετανούς υπηκόους να αποφύγουν να ταξιδέψουν στην Αίγυπτο το επόμενο διάστημα λόγω της...


...κατάστασης που διαμορφώνεται στη χώρα και των εξελίξεων.
Στη σχετική σύσταση, αναφέρεται ότι εξαιρούνται οι περιοχές με τα τουριστικά θέρετρα της Ερυθράς Θάλασσας, δηλαδή Sharm El eSikh, Taba, Nuweiba κ.α. και οι περιοχές ενδιαφέροντος στα νότια της Χερσονήσου του Σινά (Μονή Αγ. Αικατερίνης κ.λπ.).
Στην ίδια σύσταση, επισημαίνεται ότι μολονότι δεν συνιστούν άμεση αποχώρηση των Βρετανών πολιτών που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στις άλλες περιοχές, καλούνται οι πολίτες αυτοί να εξετάσουν αν υπάρχει πραγματική ανάγκη να παραμείνουν εκεί.

Επιπρόσθετα, τονίζεται ότι δεν υπάρχει σύσταση να μην χρησιμοποιείται το αεροδρόμιο του Καίρου, ως σταθμός τράνζιτ για άλλους προορισμούς εντός ή εκτός Αιγύπτου, υπό την προυπόθεση, όσοι φθάνουν σε αυτό, να παραμένουν εντός του αεροδρομίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου