Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Κίνα: Δεκάδες μικρές "εξεγέρσεις" στα κινεζικά αεροδρόμια!

Αυτά είναι τα παρελκόμενα της ανάπτυξης. “Ξύλο” πολύ, σε βαθμό μικρών τοπικών εξεγέρσεων, πέφτει σε αρκετά περιφερειακά αεροδρόμια της Κίνας, λόγω των πολύωρων καθυστερήσεων που παρατηρούνται σε μεγάλο αριθμό πτήσεων! Σύμφωνα με...


...σχετικά δημοσιεύματα, μόνον τον Ιούλιο έχουν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις εκδήλωσης έντονων διαμαρτυριών από ομάδες επιβατών, οι οποίοι δεν διστάζουν να επιτεθού εναντίον του προσωπικού ασφαλείας αλλά και των υπαλλήλων και των πληρωμάτων των αεροπορικών εταιρειών.
Πλεόν χαρακτηριστική περίπτωση, μία δασκάλω δημοτικού σχολείου, που βγήκε εκτός εαυτού όταν έμαθε ότι ύστερα από πολύωρη καθυστέρηση μία πτήση από το Wenzhou προς Πεκίνο, ακυρώθηκε τελικά. Επιτέθηκε σε έναν υπάλληλο της Air China ουρλιάζοντας και άρχισε να τον κτυπάει και να τον κλωτσάει, υπό τις επευφημίες άλλων επιβατών!
Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι η Hong Kong Airlines, με μέσο όρο τρία περιστατικά βίαιων αντιδράσεων κάθε εβδομάδα, περνάει το προσωπικό της από εκπαίδευση στο wing chun, μία μορφή kung fu...

Η Κίνα έχει δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια στην κατασκευή και λειτουργία μεγάλων αεροδρομίων σε πολλά περιφερειακά κέντρα της. Ήταν επόμενο ότι ο αριθμός των πτήσεων προκάλεσε μία απότομη και τεράστια αύξηση πτητικού έργου, η οποία, όμως, λόγω των αυστηρών κανόνων ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας και του μικρού αριθμού αεροδιαδρόμων που επιτρέπεται να χρησιμοποιούν οι αεροπορικές εταιρείες, έχει διαμορφώσει μία κατάσταση εξαιρετικά προβληματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου