Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Με... δόσεις οι αλλαγές στα Γραφεία Εξωτερικού

Χθες αναμεταδώσαμε τις πληροφορίες που υπάρχουν για τις δρομολογημένες αλλαγές στα Γραφεία Εξωτερικού, όπως αναρτήθηκαν σε φιλικό site, αλλά σήμερα...

...προσθέτουμε και ορισμένες δικές μας. 
Υπό τη γενικότερη παρατήρηση, βεβαίως, ότι δεν μπορεί κανείς από εμάς, της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΠΟΤ περιλαμβανομένης, να αισθάνεται και πολύ άνετα με το γεγονός ότι αναφερόμαστε σε πρόσωπα και σε μεταβολές ή όχι στη σταδιοδρομία και τη ζωή τους, χωρίς να έχουν τύχει αυτά κάποιας επίσημης ή έστω και ανεπίσημης ενημέρωσης...
Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, οι αλλαγές ούτε έχουν οριστικοποιηθεί, ούτε θα προχωρήσουν όλες, σύντομα!
Για παράδειγμα, σε Ρωσία και Ιαπωνία, η Διοίκηση του ΕΟΤ αποφάσισε παράταση για τρεις μήνες της θητείας των υφιστάμενων προισταμένων, ενώ παραμένει ασαφές το τι θα γίνει με τη σημαντικότερη αγορά, τη Γερμανία.
Παραμένει ασαφές, επίσης, αν αντιμετωπίζεται ή αν μπορεί να αντιμετωπιστεί το νομικής υφής ζήτημα που λέγεται ότι προκύπτει για τους προερχόμενους από τη γενική γραμματεία επικοινωνίας.
Κατά τα άλλα, τα γνωστά προβλήματα παραμενουν. Το προσωπικό, επιτόπιο και μη είναι στον “αέρα”, μισθοί δεν καταβάλλονται, άρχισαν να τρέχουν πάλι τα λειτουργικά έξοδα κοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου