Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΣΕΟΔΙ: Οι ελληνικές επιχειρήσεις και η κρίση

Θέμα καίριο όσο και απόλυτα ευστοχο: “Η Ελληνική επιχείρηση ενώπιον των συνεπειών της κρίσης: που οδηγούν οι πρόσφατες εξελίξεις;”. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (ΣΕΟΔΙ) διοργανώνει σήμερα...


...το απόγευμα στις 18:00, εκδήλωση στο ξενοδοχείο KING GEORGE.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος πολιτικός - οικονομικός επιστήμων και διεθνολόγος Παναγιώτης Γεννηματάς, ο οποίος, εκτός της σημαντικής δραστηριοποίησης του ως ανώτατο διοικητικό και εκτελεστικό στέλεχος σε διάφορους ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς, έχει διατελέσει επίσης επί 6 χρόνια (1994 -2000) πρώτος Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τραπέζης Επενδύσεων.
Θα προηγηθεί σύντομη τοποθέτηση του προέδρου του Συνδέσμου Αλέξανδρου Κωστόπουλου, ο οποίος θα αναφερθεί στην σημερινή κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας. 
Εισηγητής επίσης στην εκδήλωση θα είναι η  Κατερίνα Σαββαϊδου, καθηγήτρια της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Λέκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
Πληροφορίες, www.seodi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου