Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η Μήλος... Made in Italy

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού  σταθμού Made in Italy – Solo musica Italiana  βρέθηκε 
πρόσφατα η Μήλος.  Συνεργείο του δημοφιλούς νεανικού τηλεοπτικού καναλιού, που μεταδίδεται...

...χωρίς κωδικοποιητή μέσω SKY, μέσω Δορυφορικής (ελεύθερης) τηλεόρασης και μέσω επίγειων συχνοτήτων σε συνεργασία με 60 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σε κάθε Ιταλική περιφέρεια, καθώς και στην Αλβανία και την Κροατία, αλλά και μέσω web TV, φιλοξενήθηκε για αρκετές μέρες στο νησί, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με θέματα και εικόνες από την Μήλο. 

Το Made in Italy – Solo musica Italiana  απευθύνεται κυρίως σε νέους και κάθε επεισόδιο - συνολικής διάρκειας 30 λεπτών - προβάλλει τα νεώτερα τηλεοπτικά βίντεοκλιπ  ιταλικής μουσικής, με ενδιάμεση προβολή πέντε ρεπορτάζ διαφόρων περιοχών με παρουσιαστή, χρονικής διάρκειας  80 δευτερολέπτων το καθένα. Παράλληλα, η Μήλος θα αναφέρεται σε ενημερωτική τηλεοπτική καρτέλα (trailer) για 16 επεισόδια. 
H φιλοξενία του συνεργείου εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ενεργειών Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση της Μήλου στην Ιταλική αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου