Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Διαβάσαμε (Πάνε... "περίπατο" οι κρουαζιέρες και για το 2012)

Το θέμα της καθυστέρησης των συμβάσεων για τις κρουαζιέρες το σήκωσε ξανά η «Καθημερινή» με έμφαση στο ζήτημα των όρων που θα κληθούν να υπογράψουν οι εταιρίες κρουαζιερών με το ελληνικό δημόσιο. Αυτό που μπορούμε να προσθέσουμε εμείς σήμερα...

...σαν πληροφορία είναι ότι τα προσχέδια που δόθηκαν στους εκπροσώπους των εταιριών προκάλεσαν από θυμηδία μέχρι οργή με αποτέλεσμα καμία από τις ενδιαφερόμενες εταιρίες, να είναι διατεθειμένη να  αποδεχθεί την υπογραφή τους.
Αυτό είναι το «κλίμα» που θα πρέπει να περιμένει αύριο ο αρμόδιος υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων στη βαρυσήμαντη συνάντηση με τους εκπροσώπους της αγοράς και με αυτό το αντικείμενο.
Τα βασικά σημεία επί των οποίων υπάρχουν και οι διαφωνίες ή αντιδράσεις των εταιριών αναφέρονται στο ρεπορτάζ του Στάθη Κουσουνή, εδώ , αλλά σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν βελτιωθούν τόσο θεαματικά τα περιεχόμενα των συμβάσεων, οι δυο επόμενες περίοδοι κρουαζιερών είναι χαμένες για τη χώρα μας.
Για να είμαστε, πάντως και ακριβοδίκαιοι, το θέμα της καθυστέρησης των συμβάσεων το είχε φέρει στη Βουλή η Όλγα Κεφαλογιάννη από τα τέλη Σεπτεμβρίου, εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου