Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Κοινωνικός Τουρισμός: Το "γάντι" έπεσε, να δούμε ποιος θα το σηκώσει...

"Φάμπρικα" και "πάρτι στον ΕΟΤ" με τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού, σήμερα, στον "Κόσμο του Επενδυτή", "φαγοπότι εκατομμυρίων" και "κομπίνα με τα μπάνια του λαού", αύριο, στο "Πρώτο Θέμα", το...

...πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης έκανε "επίσημη πρώτη", δημοσιογραφικά και πολιτικά αυτό το Σαββατοκύριακο.
Οπως σας τα λέγαμε από τις αρχές της εβδομάδας και ειδικά χθες το πρωί που είχαμε και εμείς πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.
Περιμένουμε να δούμε όλα τα φύλλα και να ακούσουμε και τα κανάλια πως θα το πάνε, πριν κάνουμε "απολογισμό" αύριο, αλλά, σε σχέση με την ενδιάμεση έκθεση, για το ίδιο θέμα και από τους ίδιους επιθεωρητές του περασμένου Μαίου και συγκριτικά με τα μέχρι τώρα πορίσματα ελέγχων και ΕΔΕ που έχουμε δει (για ΕΟΤ, ΕΤΑ, ΑΓΡΟΤΗΜΑ κ.λπ.) υπάρχουν δύο σημαντικές διαφορές:
Πρώτον, το συγκεκριμένο αναφέρεται και σε πολιτικά πρόσωπα και αξιωματούχους πολιτικής επιλογής. Μεταξύ άλλων, θίγονται άμεσα Μ. Γιαννίρη, Η. Βάλβης και Θ. Οικονόμου, ενώ έμμεσα οι υπουργοί της περιόδου 2006-2008, δηλαδή, Δ. Αβραμόπουλος, Φ. Πετραλιά, Α. Σπηλιωτόπουλος.
Δεύτερον, ο Κ. Μαρκόπουλος, για την περίοδο του οποίου και τα "20.000 δελτία της Εύβοιας", όπως τα χαρακτήριζαν, "κραύγαζαν" πολιτικοί και media έξι μήνες τώρα, σήμερα, ουδέν το αξιοσημείωτο!
Ενα άλλο σημείο που αναδεικνύουμε εμείς, είναι το γεγονός ότι αναφέρονται συγκεκριμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις και εν προκειμένω ξενοδοχειακές, οι οποίες φέρονται να εμπλέκονται στα καταγγελόμενα.
Και το τελευταίο πλην ιδιαιτέρως σημαντικό σημείο που πρέπει να αναφέρουμε τώρα, είναι ότι από ό,τι καταλαβαίνουμε, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα μάλλον θα "πυροδοτήσουν"... ποικίλες εξελίξεις. Ευρύτερα, σε πολιτικό και δημοσιογραφικό επίπεδο.
Οψόμεθα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου