Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΑΓΡΟΤΗΜΑ: Το... "μεγαλείο" του κρατικού παραλογισμού!

Για γέλια ή για κλάματα; Σχεδόν έναν χρόνο τώρα, το ΥΠΠΟΤ αφήνει την «ΑΓΡΟΤΗΜΑ» σε... «κωματώδη» κατάσταση, με τα έξοδα και τα χρέη, όμως, να τρέχουν! Και τώρα, το υπουργείο Οικονομικών, έρχεται και ζητάει...

...από την εταιρία να υποβάλει τον προϋπολογισμό της για την περίοδο του 2011!
Ναι, ναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Οικονομικών απέστειλε σχετικό έγγραφο στην κλειστή εδώ και μήνες εταιρία ειδοποιώντας για τις προθεσμίες υποβολής των σχεδίων προϋπολογισμού της για το νέο οικονομικό έτος!
Το αστείο ή τραγικό, εξαρτάται πως το βλέπει κάνεις, είναι ότι στον πρόσφατο απολογισμό δράσεων, το ΥΠΠΟΤ αναφέρει μόνον σε ένα σημείο την ΑΓΡΟΤΗΜΑ, συμπεριλαμβάνοντάς την μαζί με άλλους εποπτευόμενους φορείς που προορίζονται για «εξορθολογισμό, συρρίκνωση και κατάργηση».
Τον περασμένο Ιούνιο, εδώ , σημειώναμε μεταξύ άλλων, ότι «οι υποχρεώσεις της εταιρίας τρέχουν, διασφαλισμένα έσοδα δεν εισπράττονται, οι απαιτήσεις του προσωπικού που βρίσκεται σε επίσχεση ή στα δικαστήρια αυξάνουν και γενικώς, όλη αυτή η προσπάθεια, το δεκαετές εγχείρημα περί «αγροτουρισμού» τελεί υπό καθεστώς αναστολής και σε "κώμα"».
Αλήθεια, που έχει φθάσει το κόστος διατήρησης της εταιρίας σε αυτήν την κατάσταση και όλη αυτή η υπόθεση, σήμερα;
Και για πόσο ακόμα θα παραμένει σε αυτήν την κατάσταση; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου