Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

«Σοκ και δέος» στη Γ. Γραμματεία Τουρισμού με… «θρίλερ» Πουσσαίου!

Ο ίδιος θα πρέπει να είναι σήμερα κάπου στα Δωδεκάνησα, περιοδεύοντας με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γ. Μαχαιρίδη. Στην Λ. Αμαλίας, όμως, χθες «φούντωσαν» οι φήμες - αλλά και… πολλοί υπάλληλοι μαζί - ότι…

…δεν πρόκειται να παραιτηθεί ο Γ. Πουσσαίος από τη θέση του Γενικού Γραμματέα, επειδή η θέση αυτή δεν θεωρείται ασυμβίβαστη με την υποψηφιότητά του για αντιπεριφερειάρχης!
Παρά τους αποχαιρετισμούς και όλα τα «τυπικά» της αποχώρησης που είχαμε στις αρχές τς εβδομάδας...
Και μάλιστα, ότι ακόμα και αν εκλεγεί ο συνδυασμός του κ. Μαχαιρίδη, τότε ο γ.γ. θα μπορεί να παραμείνει στη θέση του μέχρι 31 Δεκεμβρίου.
Και έγινε «χαμός» βέβαια, ενώ πολλοί άρχισαν να ψάχνουν τα πιο πρόσφατα έγγραφα που έχει υπογράψει, για μετακινήσεις τα περισσότερα, για να διαπιστώσουν εάν είχαν ημερομηνία, πριν ή μετά εκείνην κατά την οποία θα έπρεπε να έχει υποβάλει την παραίτησή του.
«Άναψαν» τα τηλέφωνα μεταξύ φίλων και γνωστών σε άλλες υπηρεσίες σε αναζήτηση αξιόπιστων απαντήσεων και γενικά, επικρατούσε πάλι χθες μια «ωραία ατμόσφαιρα» στην Γραμματεία.
Από την πλευρά μας και επειδή είχαμε ξεκινήσει το όλο θέμα από τις 6 Οκτωβρίου, ψάχνουμε «κάτι» σχετικό, μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια και εντός της ημέρας θα επανέλθουμε.
Πλάκα έχει, πάντως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου