Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Τα UFOs της Ν. Υόρκης, τελικά ήταν «ισπανικά»!

Την ώρα που, την περασμένη Πέμπτη στη Ν. Υόρκη, ο Π. Γερουλάνος έστελνε στο... «πυρ το εξώτερο» τα «μεγάλα ξενοδοχεία με ξαπλώστρες» και ανέπτυσσε την καινοφανή θεωρία τουριστικής διαφήμισης μέσω της έκκλησης για επίσκεψη σε ένα site, χιλιάδες Νεοϋορκέζοι...

... τηλεφωνούσαν ανήσυχοι στο 911 και ανέφεραν UFOs πάνω από την Times Square!
Είναι σαφές και ευνόητο ότι οι κάτοικοι της πόλης αναφέρονταν σε άλλο περιστατικό και όχι στην εκδήλωση του υπουργού ή σε αντιδράσεις για τα λεγόμενα του.
Η αλήθεια είναι ότι δεκάδες «κίτρινα φώτα» που αιωρούνταν ή κινούνταν αργά πάνω από την ευρύτερη περιοχή της Πλατείας, αναστάτωσαν πολύ κόσμο.
Όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα, όμως, δεν επρόκειτο για διαστημόπλοια αλλά για μπαλόνια που είχαν απελευθερωθεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την... τουριστική προβολή της Μαδρίτης!
Η εκδήλωση προώθησης του τουρισμού της ισπανικής πρωτεύουσας λόγω των... μπαλονιών βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα, όχι μόνον των αμερικανικών αλλά και άλλων διεθνών μέσων για λίγες μέρες, προσθέτοντας σημαντική δωρεάν προβολή.
Είναι αυτό που λέει η διαφήμιση: «Και αν σου κάτσει;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου