Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Γραφεία Εξωτερικού: Κίνδυνος καταγγελιών για μισθούς!

Σε νομικές περιπέτειες και νέο γύρο διεθνούς διασυρμού κινδυνεύει να εμπλακεί η χώρα μας καθώς η κατάσταση στα Γραφεία Εξωτερικού του ΕΟΤ, παραμένει «έκρυθμη». Η ολιγωρία τηςηγεσίας του ΥΠΠΟΤ να λάβει τις...


...αναμενόμενες από τον Μάρτιο οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των Γραφείων, έχει αφήσει τα περισσότερα από τα Γραφεία «ακέφαλα» και χωρίς δυνατότητα αποπληρωμής του επιτόπιου προσωπικού και των πάγιων εξόδων.
Τα προβλήματα με τις πληρωμές του επιτόπιου προσωπικού για τον μήνα Οκτώβριο, ενδέχεται να οδηγήσουν σε πρόσφυγες και καταγγελίες, εξέλιξη σοβαρή, καθώς ως γνωστόν, οι εργασιακές τους σχέσεις με τον ΕΟΤ υπόκεινται στα τοπικά θεσμικά πλαίσια. Σε ορισμένες χώρες, η εργασιακή νομοθεσία είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε τέτοιου είδους θέματα.
Και ενώ συμβαίνουν αυτά, τις τελευταίες μέρες τα Γραφεία Εξωτερικού «βομβαρδίζονται» και από διάφορα έγγραφα «οδηγιών» από την Κεντρική Υπηρεσία, για το πως να χειρίζονται θέματα Δημοσίων Σχέσεων, επαγγελματικών επαφών, καταγραφής δαπανών και άλλα τινά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου