Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον...

Αγαπητέ μας υφυπουργέ,
Πληροφορηθήκαμε ότι μας αναζητήσατε χθες στη δημοσιογραφική σύναξη και μάλιστα αρκετές φορές. Μας συγχωρείτε, όμως, αφού αυτός που θα μας εκπροσωπούσε, πραγματικά αρρώστησε. Δεν ήταν...

«διπλωματική» η ασθένεια, όπως υποθέσατε, έστω και αστειευόμενος. Περιμέναμε αυτήν τη συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Μάθαμε επίσης, με ικανοποίηση, ότι όχι απλώς δεν μας... «λούσατε» με διάφορα «κοσμητικά» για όλα αυτά που σας γράφουμε – πάντα δικαιολογημένα και τεκμηριωμένα, όμως, έτσι; - αλλά αντιθέτως, τα περισσότερα από τα θέματα που αναφέρατε, σχολιάσατε και δηλώσατε ότι τα διερευνάτε, έχουν γραφτεί ή αναδείχθηκαν πρώτα από το Lobby μας.
Όσον αφορά την ενόχληση σας για τη φωτό με την... Μικέλα, την υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού της Ιταλίας, δεν φταίμε εμείς. 
Ήταν στο Δελτίο Τύπου που στείλατε και φυσικά την προτιμήσαμε έναντι εκείνης με τον Κινέζο ή της άλλης με τον Ινδό! Αισθητικά και μόνον να το δει κάνεις...
Ε, το «κτίσαμε» λίγο παραπάνω, σαν «story», αλλά δεν είχαμε κακή πρόθεση.
Εις το... επανιδείν
Με εκτίμηση
Tourism Lobby 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου