Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

"Αμέρικα, Αμέρικα"! (με βραβεία, εκθέσεις και ομογενείς)

Απ' όλα φαίνεται ότι θα έχει το ταξίδι του Π. Γερουλάνου στις ΗΠΑ αυτήν την εβδομάδα. Αν δεν έχετε ακούσει τίποτα, είναι επειδή... ούτε έχει ανακοινωθεί ούτε έχει γραφτεί τίποτα, ακόμα. Πολιτισμός-τουρισμός-ομογενείς, είναι...

...το «επίσημο» τρίπτυχο, αλλά υπάρχει και άλλη version αυτού, που δεν την αναπαράγουμε, γιατί είναι μάλλον  «κακιούλες».
Το ταξίδι αρχίζει από Νέα Υόρκη και οι τακτικοί μας αναγνώστες θα θυμούνται την ανάρτησή μας για το Conde Naste Traveler awards ( εδώ ). Το πρόγραμμα, όμως, έχει και μία νέα έκθεση στο Ίδρυμα Ωνάση.
Την Τετάρτη, πάει Σικάγο, όπου θα επισκεφθεί, λένε, την έκθεση IT & ME, το γνωστό και ως Motivation Show, με αντικείμενο τα incentives και τα meetings γενικά. Θεωρείται, βέβαια, έκθεση φθίνουσα και η παρουσία του ΕΟΤ σε αυτήν τα τελευταία χρόνια, ήταν μάλλον απογοητευτική και περιορισμένη.
Φαίνεται ότι «βολεύει», όμως, καθώς ουσιαστικά ο υπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση ομογενών – «παν-ομογενειακή» την αποκαλούν – στην οποία υπολογίζουν περίπου 800 άτομα.
Δεν μάθαμε το αντικείμενο της ομιλίας του. Αν δεν έχει να κάνει με Τουρισμό, πάντως, έστω και για τα προσχήματα, υπάρχει πρόβλημα!
Γιατί όπως μαθαίνουμε, τα έξοδα της εκδήλωσης θα τα καλύψει το Γραφείο του ΕΟΤ.
Το ταξίδι θα έχει και άλλο προορισμό, αλλά επειδή δεν το έχουμε επιβεβαιώσει ακόμα, προς το παρόν, επιφυλασσόμεθα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου