Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Οι χρεώσεις ξενοδοχείων που «διώχνουν» πελάτες


Οι επιπλέον χρεώσεις για χρήση δικτύου Wi-Fi, πάρκινγκ, εμφιαλωμένου νερού, πετσέτας στα γυμναστήρια και καλλυντικών προϊόντων, είναι αυτές που δυσαρεστούν περισσότερο τους βρετανούς πελάτες των ξενοδοχείων...

...σύμφωνα με έρευνα της Hotels.com σε δείγμα 1.815 ανθρώπων.
Τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων (78%), απάντησαν ότι το δίκτυο Wi-Fi θα έπρεπε να προσφέρεται δωρεάν, ενώ το 73% των βρετανών ερωτηθέντων θεωρεί ότι θα πρέπει να ισχύσει το ίδιο και για το χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου.
Επιπλέον το 57% βρίσκει απαράδεκτη την πρόσθετη χρέωση για την πρωινή εφημερίδα, ενώ ακόμα μεγαλύτερο είναι το ποσοστό, περίπου 70%, που πιστεύει ότι απαράδεκτη είναι και η χρέωση του εμφιαλωμένου νερού.
Τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων, μάλιστα, δήλωσαν ότι προτιμούν να προμηθεύονται ποτά ή εμφιαλωμένο νερό από καταστήματα εκτός ξενοδοχείου, ενώ το 80% δηλώνει κατηγορηματικά ότι το κόστος των μίνι μπαρ στα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι πολύ υψηλό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου