Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

"Ooopa"! Και ολίγη... τονωτική δόση Ομογένειας

"From all around the neighborhood, from all around the city, from all around the world... it's great to be Greek!".  Ποιος το είπε αυτό και πού; Το είπε ή μάλλον το λέει συνέχεια...

...και με κάθε ευκαιρία ο Tom Hanks (ήταν και η πεθερά του εκει βέβαια...), με πλέον πρόσφατη, το τριήμερο πανηγύρι – Greek Fest - του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Σοφίας στο Λος Αντζελες, στα τέλη Σεπτεμβρίου, παρέα με την  Nia Vardalos.
Όπου έγινε «χαμός», συμμετείχαν και χιλιάδες Αμερικανοί άλλων εθνικοτήτων καθώς όπως φαίνεται, για να το συνδυάσουμε και με τα δικά μας, ο «zorbas» και τα «opa!!!», σε πείσμα  διαφόρων διαφημιστικών επικοινωνιακών "σχολών" εξακολουθούν να συγκινούν και να αρέσουν, σε ομογενείς και μη.
Παλιό λίγο, τώρα το ανακαλύψαμε, αλλά ρίξτε μία ματιά, έχει ενδιαφέρον, εδώ . Τότε κυριαρχούσε ως θέμα και η υπόθεση της εκ νέου ανέγερσης του ναού του Αγίου Νικολάου στο ground zero.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου