Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλο επενδυτικό σχέδιο για την Κάρπαθο

Επένδυση 150 εκατ. Ευρώ στην Κάρπαθο, που θα συνδυάζει... τουριστική κατοικία και γήπεδο γκόλφ, από σχήμα ολλανδικών συμφερόντων, προσπαθεί να προωθήσει...

...ο υφυπουργός Νικητιάδης το τελευταίο διάστημα. Διευκρινίζοντας βέβαια, ότι έθεσε ως βασική προϋπόθεση στους επενδυτές, να μην υπάρχει καμία περιβαλλοντική επίπτωση και εγκατάσταση αφαλάτωσης για την εξασφάλιση των υδάτινων πόρων.
Και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, πέραν του να εκφράσουμε την αμέριστη υποστήριξη μας στο εγχείρημά του, είναι ότι αν τα καταφέρει να προχωρήσει και να υλοποιηθεί μια τέτοια επένδυση – 250 τουριστικές κατοικίες και γήπεδο γκόλφ σε νησί του Νοτίου Αιγαίου!- με υπουργό Περιβάλλοντος την Τίνα, το καθεστώς αδειοδοτήσεων ως έχει σήμερα και με τη γνωστή «θεώρηση» περί επενδύσεων του ΣτΕ, τότε δεσμευόμαστε δημοσίως ότι για έναν μήνα, κάθε πρωί, θα ξεκινάμε με τη φωτό του και την προσφώνηση «καλημέρα μεγάλε!».
Χωρίς πλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου