Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Πολυταξιδεμένα για διακοπές τα βρετανάκια του σήμερα


Η Ισπανία, η Γαλλία και η Ελλάδα είναι οι τουριστικοί προορισμοί που σήμερα προτιμώνται περισσότερο από τους Βρετανούς για διακοπές με παιδιά, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Μ. Βρετανία για λογαριασμό του Teletext Holidays. Η έρευνα συγκρίνει τι ίσχυε προ 30ετίας με τις...

...σημερινές συνθήκες και τάσεις και το πλέο ενδιαφέρον εύρημά της είναι ότι τα παιδιά σήμερα μπορεί να έχουν ταξιδέψει έως και τέσσερις φορές στο εξωτερικό πριν κλείσουν τα 10 τους χρόνια!
Πριν 30 χρόνια, το 65% των παιδιών δεν είχε ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό μέχρι τα 10 και μπορεί να είχε κάνει διακοπές μία ή δύο φορές σε βρετανικούς προορισμούς.
Οι γονείς του σήμερα γίνονται ολοένα και πιο ευέλικτοι ως προς τα ταξίδια με τα παιδιά τους και σχεδόν το 41% έχει, ήδη, ή δεν θα είχε πρόβλημα να ταξιδέψει αεροπορικώς με μωρό λίγων μηνών.
Γενικά, εννιά στους δέκα πιστεύουν ότι τα παραδοσιακά ξενοδοχειακά θέρετρα είναι πια πολύ φιλικά για παιδιά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους με αποτέλεσμα να διευκολύνονται και να ενθαρρύνονται οι γονείς τους.
Ποσοστό περίπου 30% των σημερινών γονιών, δε, θεωρεί ότι αν τα παιδιά τους δεν έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό, δεν έχουν κάνει πραγματικά διακοπές.
Την πεντάδα των προορισμών που προσφέρονται για διακοπές με παιδιά, συμπληρώνουν δύό΄βρετανικές περιοχές, το Nτέβον και η Κορνουάλη. 
Προ 30 ετών, εκτός απο αυτούς τους δύο, οι δημοφιλείς προορισμοί ήταν η Σκωτία, η Ουαλλία και το Ντόρσετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου