Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Με Μπάμπη Τσέρτο θα κόψει... πίττα ο ΕΟΤ


Στο... “Περιβόλι του Ουρανού”, ακούμε, θα διοργανώσει την εκδήλωση για την κοπή της πίττας των υπαλλήλων του ο ΕΟΤ, όπως προφανώς αποφάσισε η ηγεσία του. Και μόλις ανακοινώθηκε η επιλογή, ξεκίνησε συζήτηση ολόκληρη εντός του Οργανισμού, καθώς...

...πολλοί θεωρούν ότι τέτοιες εποχές και με τέτοιες περικοπές, “δεν χρειάζονται και μάλλον προκαλούν τέτοιες εκδηλώσεις”, ενώ άλλοι ψιλοενοχλήθηκαν γιατί πιθανότατα θυμήθηκαν τη φήμη ότι το συγκεκριμένο μαζαγί επέλεγαν συχνά, μεταξύ άλλων... ακολούθων τους, οι εκπρόσωποι του Οίκου των Παπανδρέου για τις ζεϊμπεκιές τους. 
Έχει, δηλαδή, κληρονομιά περασμένων σοσιαλιστικών μεγαλείων και ιδίως εκείνων για τα οποία σήμερα, δεν κλαίνε ακριβώς οι τότε πρωταγωνιστές τους αλλά ο κόσμος που είδε τις αποδοχές και τις συντάξεις του να εξαϋλώνονται.
Άλλοι πάλι, δεν φαίνεται να ενοχλούνται ιδιαίτερα.
Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι για εκδήλωση κοπής πίττας, κομματάκι grande ακούγεται το θέμα. Αλλά πάλι, εσείς αποφασίζετε, δεν μας πέφτει ιδιαίτερος λόγος... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου