Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΓΣΕΕ: "Είστε πρωταθλητές της μαύρης εργασίας!"- ΣΕΤΕ:"Παρουσιάστε τα στοιχεία!"

Δεν άφησαν αναπάντητη από τον ΣΕΤΕ την χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλου ότι οι τουριστικοί επιχειρηματίες είναι «πρωταθλητές στη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία». Με επιστολή του σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Α. Ανδρεάδης τον παρακαλεί…


…να παρουσιάσει τα στοιχεία για την ανασφάλιστη εργασία στον τουρισμό πάνω στα οποία βασίζει τις δηλώσεις του, καθώς επίσης και τα αντίστοιχα στοιχεία για τους υπόλοιπους κλάδους της οικονομίας, "ώστε να είναι δυνατή η σύγκριση".
Και υπενθυμίζει ότι ο Σύνδεσμος έχει προτείνει επανειλημμένα την εφαρμογή του θεσμού της ηλεκτρονικής κάρτας εργασίας, καθώς και της πληρωμής της μισθοδοσίας και των εργοδοτικών εισφορών μέσω τραπέζης, «ώστε να καταπολεμηθούν τα φαινόμενα της εισφοροδιαφυγής και της αδήλωτης εργασίας».
Η αλήθεια είναι ότι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και οι στιγμές κρίσιμες, κάθε δήλωση και κάθε χαρακτηρισμός, από οποιονδήποτε με θεσμικό ρόλο προς οιονδήποτε, θα πρέπει να έχει και μία βάση.
Άλλως, απλά βαδίζουμε σε μία κατάσταση εσωτερικών εντάσεων που σε κανέναν, πλην των όποιων επίβουλων, δεν χρησιμεύει…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου