Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Thomas Cook: Τούρκοι και Ισπανοί "φωνάζουν" για οφειλές

Όπως είχαμε από καιρού επισημάνει, τα προβλήματα πληρωμών με τον Thomas Cook και θυγατρικές του εταιρείες, δεν αφορούν, ούτε ανησυχούν μόνον ελληνικά ξενοδοχεία και επιχειρήσεις. Τόσο στην Τουρκία όσο και στις Βαλεαρίδες…




…υπήρξαν πληροφορίες και δημοσιεύματα ότι η bed bank,  hotel4U.com που ελέγχεται από τον Thomas Cook, χρωστά σημαντικά ποσά σε ξενοδόχους από τον περασμένο Δεκέμβριο.
Εκπρόσωπος του tour operator επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν κάποιες οφειλές σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Τουρκία αλλά επισήμανε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έχουν προχωρήσει οι αποπληρωμές τους.
Διέψευσε, ωστόσο, ότι δεν έχουν πληρωθεί οι ξενοδόχοι για τις προσφορές των προκρατήσεων για την περίοδο του 2012, υποστηρίζοντας ότι αυτές οι προσφορές εξοφλούνται αμέσως…
Εμείς απλώς να συμπληρώσουμε ότι τις τελευταίες μέρες φθάνουν στα αυτιά μας κάποιες πληροφορίες για καθυστερήσεις – ή για προσπάθειες καθυστερήσεων - στην εξόφληση υποχρεώσεων προς ελληνικά ξενοδοχεία από διαφόρους tour operators.
Και δη μεγάλους και μικρούς και από πολλές αγορές…
Πρέπει να διασταυρώσουμε κάποια στοιχεία και θα επανέλθουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου