Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

"Ψάχνουν" νέους προορισμούς για χειμώνα οι Ρώσοι...


- Νέες κατηγορίες visa από Πολωνία και ΗΠΑ


Μακρινούς προορισμούς επέλεξαν, κατά κύριο λόγο οι Ρώσοι για τις χειμερινές διακοπές τους και γενικά τα ταξίδια τους τη χειμερινή περίοδο. Ανάλογα με τον tour operator, υψηλές προτιμήσεις συγκεντρώνουν το...

...Μεξικό και η Δομινικανή Δημοκρατία, η Ταιλάνδη αλλά και η Αίγυπτος (Ερυθρά Θάλασσα) και η Τουρκία.
Το Μπαλί και τα Αραβικά Εμιράτα εμφανίζουν και αυτά υψηλή ζήτηση αλλά στο πιο οικονομικό μέρος της ρωσικής αγοράς, καθώς φέτος προστέθηκαν περισσότερες πτήσεις από εταιρίες χαμηλού κόστους.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού Tourbusiness, οι Ρώσοι αρχίζουν να ανακαλύπτουν και άλλους προορισμούς τη χειμερινή περίοδο που μέχρι τώρα γενικά δεν προτιμούσαν, όπως η Κούβα, το Βιετνάμ αλλά και η Γκόα στην Ινδία.
Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που διαβάσαμε, πάντως, έχει να κάνει με την Πολωνία, η οποία, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες θα αρχίσει να εκδίδει θεωρήσεις πενταετούς διάρκειας για Ρώσους πολίτες που έχουν ήδη εκδόσει δύο visa Schenghen.
Από το ίδιο μέτωπο, ΗΠΑ και Ρωσία, κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας, θα εκδίδουν θεωρήσεις πολλαπλών εισόδων τριετούς διάρκειας για τους πολίτες τους για ταξίδια μεταξύ των δύο χωρών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου