Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Έρευνα "Price of Travel" για Αθήνα: H ασχετοσύνη δεν... παλεύεται!

Έχουν πρήξει τον κόσμο από το πρωί διάφορα ραδιόφωνα και σχολιαστές αυτών, που με περισπούδαστο ύφος αναπαράγουν θέμα που γράφτηκε σε εφημερίδα για την 14η θέση που πήρε η Αθήνα μεταξύ 40 πόλεων που είναι πιο οικονομικές για τον ξένο τουρίστα. Χαλαρώστε παιδιά, γιατί η έρευνα…



…που αναφέρετε είναι το European Backpacker Index 2012, δηλαδή της λίστας για τον εξαιρετικά φθηνό τουρισμό, νεανικό κυρίως, «του σακιδίου» που έλεγαν και οι παλαιότεροι!
Να φανταστείτε, δηλαδή, ότι στο «πακέτο» της Αθήνας που συγκρίνει με τις άλλες πόλεις, ως κατάλυμα που επιλέχθηκε για τη διαμονή, αναφέρεται το Pagration Hostel , δηλαδή ένας ξενώνας με χρέωση δέκα (10) ευρώ το βράδυ.
Όσο για το γενικότερο ύφος των παρουσιαστών και των παρουσιάσεων, τι να λέμε τώρα; Μεταξύ μας, πάντως, σε αυτή την κατηγορία, υπό αυτές τις οικονομικές συνθήκες, η Αθήνα θα έπρεπε να είναι στην πρώτη δεκάδα, τουλάχιστον!!!
Αλλά έλεος, ας ψάχνουν λίγο περισσότερο τι μεταδίδουν και αναμεταδίδουν…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου