Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Eco House: Καινοτόμο σύστημα καθαρισμού για ξενοδοχεία


“Επανάσταση” στον τομέα καθαριότητας, καθαρισμών και εξοικονόμησης νερού και ενέργειας σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, επαγγελματικές εγκαταστάσεις και κοινόχρηστους χώρους ανεξαρτήτως μεγέθους, υπόσχεται ένα πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού που φέρνει στην αγορά η εταιρεία Eco House.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το σουηδικού σχεδιασμού και κατασκευής σύστημα Eco Professional σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα οικονομίας καθαρισμού “50+” αλλάζουν ριζικά τον τρόπο που εφαρμόζονται οι πρακτικές καθαρισμού χώρων, βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση και ευκολία των εργαζομένων και το κυριότερο, αποδίδουν δραστική μείωση του κόστους καθαριότητας, σε όλες τις βαθμίδες, από τις καταναλώσεις νερού και απορρυπαντικών μέχρι τον χρόνο που απαιτεί κάθε σχετική εργασία.
Επικαλούμενη έρευνα πεδίου που διενεργείται στα ξενοδοχεία τα οποία έχουν υιοθετήσει και εφαρμόζουν το σύστημα στην Ελλάδα, το μέσο συνολικό ποσοστό οικονομίας που επιτυγχάνεται είναι της τάξης του 53%!
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν τα συγκεκριμένα στοιχεία το συνολικό κόστος καθαριότητας ανά διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο, με τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού φθάνει τα 0,318 Ευρώ. Με χρήση του Eco Professional και εφαρμογή του προγράμματος “50+”, το κόστος περιορίζεται σε 0,150 ευρώ.
Σύμφωνα με την εταιρεία, με το νέο αυτό σύστημα καθαρισμού, χρειάζεται μόνο ένα απορρυπαντικό για τον καθαρισμό και απολύμανση και διάσπαση αλάτων στα μπάνια, τουαλέτες, δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους. Στις υπόλοιπες επιφάνειες των δωματίων καικοινόχρηστων χώρων, όπως έπιπλα, ντουλάπια, πάγκους, πλαίσια παραθύρων και πόρτες, τζάμια, καθρέπτες, τοίχους, πλακάκια τοίχων, σοβατεπιά και δάπεδα (εκτός τα δάπεδα μοκέτας) δεν χρησιμοποιούνται καθαριστικά απορρυπαντικά. 
Περισσότερες πληροφορίες, στο site της εταιρείας, εδώ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου