Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Λονδίνο: Καλά νέα για TUI Travel και... τσάι με τον Fry


Μία γρήγορη, πλην μάλλον σημαντική επίσκεψη στο Λονδίνο πραγματοποιεί από σήμερα η υπουργός Όλγα, όπου θα συναντηθεί με υψηλόβαθμα στελέχη tour operators και θα έχει και μία συνάντηση με τον Βρετανό σκηνοθέτη και ηθοποιό Steven Fry, γνωστό για την ιδιαίτερη αγάπη του για την Ελλάδα. Δύο τινά...


...έχουμε να συνεισφέρουμε στις αναφορές για την επίσκεψη αυτή. Πρώτον, ότι η συνάντηση με τη διοίκηση του TUI Travel θα συνοδεύεται από... «επιταγή», δηλαδή οριστική διευθέτηση του ακανθώδους προβλήματος με την οφειλή που υπάρχει απέναντι στον οργανισμό από παλαιότερα από τον ΕΟΤ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και λίγο πιο πρόσφατα,η φόρμουλα για την αποπληρωμή μεγάλου μέρους της οφειλής έχει βρεθεί, καθώς οι διαδικασίες εξόφλησης γενικώς των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου δεν επαρκούσαν.
Το άλλο, είναι ότι κάτι «ψήνεται», όπως λέει και ο λαός με τον Steven Fry. Ο οποίος να θυμίσουμε, πέραν του ότι έχει πολλές φορές πρωταγωνιστήσει στο θέμα της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα, με άρθρα του και σειρά δημόσιων τοποθετήσεών του τον τελευταίο χρόνο έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση με τις εξόχως φιλελληνικές θέσεις του και ειδικά με τη φράση “Greece is the World».
Την υπουργό συνοδεύει και ο γ.γ. του ΕΟΤ Π. Λειβαδάς.
Ταύτα προς το παρόν και νεότερα εντός των ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου