Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Επίσημο: Οι Kardashians στη Μύκονο σε λίγες μέρες


Ήταν μία απο τις... “ειδησάρες” - αν την δει κανείς υπό κοσμοπολίτικο πρίσμα αλλά και την "τρελή" αναπαραγωγή της σε διαδίκτυο, tv και έντυπα, φυσικά - που έχουμε βγάλει το τελευταίο διάστημα, αλλά εκείνο το διάστημα οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν στο τελικό και “λεπτό” σημείο τους και δεν μπορούσαμε...


...να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Επισήμως, λοιπόν, μας ενημερώνουν ότι η γνωστή οικογένεια των Kardashians και τα 45 μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων που θα τη συνοδεύουν καταφθάνουν στη Μύκονο την άλλη εβδομάδα και θα παραμείνουν στο νησί το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου. 
Η προβολή και ο αντίκτυπος αυτής της επίσκεψης αναμένεται απλά καταιγιστικός και σαρωτικός για τη Μύκονο, λόγω και των "γυρισμάτων" στο νησί επεισοδίων της παγκοσμίου εμβέλειας αμερικανικής τηλεοπτική εκπομπής  “Keeping up with the Kardashians” που προβάλλεται απο το δίκτυο«E! Entertainment» του Ομίλου NBC/Universal και προσεγγίζει 85 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ και πάνω από 600 εκατομμύρια δέκτες, διεθνώς.
Η σχετική πρωτοβουλία ανήκει στο Ελληνοαμερικανικό Τουριστικό Επιμελητήριο(HACT) και η υλοποίησή της γίνεται σε συνεργασία με την MTC GROUP και το Δήμο Μυκόνου.
Στην επιτυχία του εγχειρήματος, για το οποίο απαιτήθηκαν πολύμηνες προσπάθειες και διαπραγματεύσεις του HACT, του Δημάρχου Μυκόνου και της εταιρίας συμβούλων του Δήμου με την εταιρία παραγωγής, έχουν συμβάλει και επαγγελματίες του νησιού ενώ σημαντική είναι και η συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Σύμφωνα με μετρήσεις της ανεξάρτητης εταιρίας Nielsen το show “Keeping up with the Kardashians” κατέχει την κορυφαία θέση στην κατηγορία των ψυχαγωγικών εκπομπών στις ΗΠΑ. Το «κλειδί» της επιτυχίας είναι το πρωτότυπο σενάριο που προκύπτει μέσα από τις εμπειρίες της πιο δημοφιλούς οικογένειας του κόσμου, της οικογένειας Κardashian. Μέσα από τη βραβευμένη σκηνοθεσία και την ευέλικτη πολιτική της παραγωγής,  το πρόγραμμα αναδεικνύει τουριστικούς προορισμούς με τρόπο που να διαμορφώνει την τάση στις διακοπές του Αμερικανού αλλά και του διεθνούς ταξιδιώτη.
Θυμίζουμε ότι η μία από τις αδερφές, η Κιμ, είναι περίπου οκτώ μηνών έγκυος. Φανταστείτε, δηλαδή, να αποφασίσει το πιτσιρίκι να βγει νωρίτερα για να απολαύσει τον ήλιο της Μυκόνου...
Α, ναι. Φυσικά ξέρουμε και που θα μείνουν, αλλά το αφήνουμε σε άλλους να το αποκαλύψουν. Όλα εμείς θα τους τα λέμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου