Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

HotelBrain: Management ξενοδοχείου στον Λίβανο...


Στο κλίμα κρίσης και έντονης εσωστρέφειας που ταλανίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα, τέτοιες κινήσεις δείχνουν ότι υπάρχουν και εκείνοι που ανοίγουν νέους
δρόμους και ξεπερνούν τα όρια της ελληνικής αγοράς. Το πρώτο της συμβόλαιο management ξενοδοχείο στο εξωτερικό, υπέγραψε η ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain...

 
...με την ανάληψη του management του ξενοδοχείου O’ Monot, στη Βηρυτό.
Πρόκειται για το πρώτο Συμφωνητικό Διαχείριση Ξενοδοχείου (Management Agreement) στο Λίβανο, έχει ισχύ για δύο χρόνια και αφορά στην παροχή Pre-opening υπηρεσιών καθώς και στην πλήρη διαχείριση της λειτουργίας της μονάδας. 
Στην καρδιά της πρωτεύουσας του Λιβάνου και σε ένα κομψά αναπαλαιωμένο κτίσμα, το πολυτελές ξενοδοχείο O’ Monot προβλέπεται να ανοίξει επίσημα τις πόρτες του στο τέλος του καλοκαιριού, ενώ, στην πρώτη φάση της λειτουργίας του, θα διαθέτει 41 μητροπολιτικής αισθητικής και ανέσεων δωμάτια, gourmet εστιατόριο και ένα club bar στην ταράτσα με συγκλονιστική θέα στην πόλη.
Mε αυτή την πρώτη συνεργασία της Hotelbrain με ξενοδοχείο του εξωτερικού, το portfolio πλέον της εταιρείας διαθέτει συνολικά 68 Συμφωνητικά Διαχείρισης Ξενοδοχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου