Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Kardashians: Μύκονος και Σαντορίνη και μία "κρίση" στον ορίζοντα...


Δεν είναι και πολύ του γούστου μας σαν θέμα, ούτε και του αντικειμένου μας πλήρως, αλλά επειδή - και αυτό - από εμάς ξεκίνησε και οφείλουμε να το παρακολουθούμε κάπως και επειδή έχουμε την τύχη να μαθαίνουμε πληροφορίες που άλλα...


...media, ειδικά τα περί lifestyle και κοινωνικού σχολιασμού, έχουν βάλει λυτούς και δεμένους και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σας για να τις μαθαίνουν, επανερχόμαστε.
Οι μέρες των αδερφών Kardashian στη Μύκονο, που ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα, έχουν προκαλέσει... παγκόσμιο ενδιαφέρον. Μην γελάτε, έτσι είναι αυτά, μιλάμε για ένα “ειδικό κοινό” 85 εκατομμυρίων νοικοκυριών που παρακολουθεί τις εκπομπές τους μόνον στις ΗΠΑ και άλλοι τόσοι πρέπει να είναι και οι αναγνώστες και τηλεθεατές που ενδιαφέρονται γενικώς για τις κινήσεις τους.
Στρατιές “παπαράτσι” έχουν κατακλύσει το νησί, πολλοί από αυτούς δε, όπως μαθαίνουμε, από τους κορυφαίους του είδους τους. Είναι ευνόητο ότι κάποιες καλές αποκλειστικές φωτογραφίες μπορεί να πουληθούν πλουσιοπάροχα στην αγορά των lifestyle media.
Η περιοχή γύρω από τις βίλες που μένουν - παρεμπιπτόντως, μεταξύ μας, ακούσαμε και για ένα θεματάκι για ένα... ζωύφιο εκεί, ξέρετε εσείς -  θυμίζει πεδίο... εκστρατευτικού σώματος - πως λέμε task force, κάτι τέτοιο - και χθές που έκαναν και την πρώτη τους εξόρμηση σε παραλίες έγινε ένα μικρό πανδαιμόνιο.
Την πρώτη μέρα, παρήγγειλαν ψάρια... προϋπολογισμού ίσου με τον μηνιαίο τζίρο ταβέρνας και άλλα τινά. Σημερα πάνε για jet ski σε παραλία κοντά στην Ψαρού.
Και ερχόμαστε στο “hot” σκηνικό που μάθαμε, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε μείζον θέμα επί και περί του οποίου, το αμέσως επόμενο διάστημα μπορεί να σφάζονται και να αναλύουν επί μέρες ολόκληρες πλήθη σχολιαστών, παρουσιαστών και αναλυτών: Οι αδερφές και ένα από τα συνεργεία που τις συνοδεύουν, προγραμματίζουν σύντομη επίσκεψη στη Σαντορίνη, από αύριο και με δύο βράδια, με μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο. Έλα όμως που βάσει κανονισμών έπρεπε να δηλωθεί το βάρος των επιβατών προκειμένου να συμπληρωθούν τα έγγραφα της πτήσης και να ξέρουν και οι πιλότοι τι τους γίνεται.
Όπως μας λένε και υποστηρίζουν οι κακεντρεχείς πηγές μας, μία εκ των αδερφών, η μικρότερη, η Chloe, αρνήθηκε να δηλώσει το βάρος της! Και έγινε... των Kardashians! 
“Βρε χρυσή μου, βρε αργυρή μου”, προσπαθούσαν όλοι να την μεταπείσουν, μέχρι και όρκους στο ιερό της Δήλου έκαναν, τίποτα αυτή!
Εγώ βάρος δεν δηλώνω” τους ξεκαθάρισε. Και άρχισε ένα ζήτημα τρελό, με την αδερφή να απειλεί ότι θα φύγει και από την Ελλάδα αλλά και από την εκπομπή, κάτι βέβαια που, ως πρόθεση, είχε κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα στους κύκλους που ασχολούνται με όλο αυτό το παραμύθι.
Οι τελευταίες μας πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι η Chloe αποφάσισε να φύγει από Σαντορίνη για Αθήνα και από εκεί πίσω σε Αμερική. Όπου και θα περιμένει την υπόλοιπη οικογένεια για να λύσουν τις διαφορές τους! 
Ανεξαρτήτως έκβασης ή βαθμού αληθείας των πληροφοριών μας, πάντως, αυτό που φαίνεται είναι ότι τα συγκεκριμένα επεισόδια της εκπομπής “keep up with the Kardashians” μπορεί να αποδειχθούν και  αυτά που θα τσακίσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης.
Και φυσικά η Μύκονος, να “παίζει” όχι απλώς όλο το καλοκαίρι, αλλά και μέχρι και τα Χριστούγεννα!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου