Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Mouzenidis Travel: 100 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα και 1.000 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία για το 2013!


Με εντυπωσιακή δυναμική ξεκινάει τη φετινή περίοδο για την Ελλάδα η εταιρεία Mouzenidis Travel, προγραμματίζοντας περισσότερες από 100 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα προς ελληνικούς προορισμούς, από 35 πόλεις της Ρωσίας, ενώ τα ξενοδοχεία και καταλύματα με τα οποία συνεργάζεται η εταιρεία έχουν φθάσει τα 1.000! Το πρόγραμμα της...


...Mouzenidis Travel για την Ελλάδα για το 2013, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης και forum, στο περιθώριο της έκθεσης MITT στη Μόσχα και την παρακολούθησαν με ενδιαφέρον πάνω από 600 Ρώσοι και Έλληνες, ειδικοί και επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας και ανάπτυξης (είχαμε κάνει σχετική αναφορά, εδώ ). 
Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του φόρουμ, αργότερα εντός του 2013, θα λειτουργεί και θα δραστηριοποιείται στην αγορά η νέα και πολλά υποσχόμενη αεροπορική εταιρεία Ellin Air, η οποία θα συνδράμει στην παραπάνω ανάπτυξη με αποκλειστικές συνέργειες ξενοδοχείων ανά γεωγραφική θέση, αλλά και μέσω των απ’ ευθείας πτήσεων της από νέες περιοχές της Ρωσίας.
Κατά την περίοδο 2013 η Mouzenidis Travel  θα πραγματοποιεί στην Ελλάδα περισσότερες από 100 πτήσεις την εβδομάδα από 35 πόλεις της Ρωσίας, σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες Astra, Ellin Αir, Vim Airlines, Aeroflot, Rossiyan Airlines, Orenair, Ural Airlines, Siberia Airlines, Ukraine International Airlines, Khors air, Belavia κλπ
Με αυτό το πρόγραμμα, η εταιρεία Mouzenidis Travel  θα μπορεί να προσφέρει στους  Ρώσους ταξιδιώτες απ’ ευθείας πτήσεις προς έξι Ελληνικούς κομβικούς προορισμούς, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη (Χαλκιδική-Πιερία-Θάσος), Άραξος (για όλη την Πελοπόννησο), Ηράκλειο (για όλη την Κρήτη), Κέρκυρα και Ζάκυνθο.
Επιπρόσθετα η εταιρεία Mouzenidis Travel , ανανέωσε την σειρά των προγραμμάτων της ανά γεωγραφική τοποθεσία των περίπου 1.000 συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών μονάδων και με ιδιαίτερη προσοχή, προτείνει μία νέα άποψη για τα ξενοδοχειακά πακέτα «Bomo Club», προϊόν που συνδυάζει υψηλές υπηρεσίες με προγράμματα αναψυχής. 
Στην εκδήλωση στη Μόσχα, συντονιστής της οποίας ήταν ο Γενικός Διευθυντής της Mouzenidis Travel στη Μόσχα Αλέξανδρος Τσαντικίδης, παρευρέθηκαν ο Γ. Γ. του Υπουργείου Τουρισμού στην Ελλάδα Α. Λιάσκος , ο Γ. Γ. του ΕΟΤ  Π. Λειβαδάς, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μόσχα Ι. Πλωτάς, ιδιοκτήτες και διευθυντές καταλυμάτων από όλη την Ελλάδα, στελέχη από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Mouzenidis Travel Θεσσαλονίκης, στελέχη των εδρευόντων  στη Ρωσία εταιρειών Mouzenidis αλλά και άλλων χωρών καθώς και εκπρόσωποι από όλους τους πιο σημαντικούς νομούς της Ελλάδος και άλλοι επίσημοι.
Οι συνεργαζόμενες εταιρείες Mouzenidis Travel προτείνουν μια εντυπωσιακή ποικιλία από εκδρομές και προγράμματα όπως:
  • Πακέτα διακοπών για ήλιο και θάλασσα
  • Ομαδικά  &  Ατομικά προγράμματα διακοπών
  • Περιηγήσεις για VIP άτομα
  • Οργάνωση γάμων και άλλων εκδηλώσεων σε κάθε γωνιά της Ελλάδος
  • Συνδυαστικά προγράμματα Διακοπών με δυνατότητες αγοράς φημισμένων προϊόντων της περιοχής (ενδεικτικά Καστοριά-Γούνα)
  • Παιδικά εκδρομικά πακέτα
  • Ιατρικό τουρισμό
  • Προσκυνηματικά προγράμματα
  • Κρουαζιέρες
  • Συνδυαστικά προγράμματα  εκδρομών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου