Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Στην Αθήνα (και πέριξ αυτής) από αύριο ο Stephen Fry!


Όταν λέγαμε προ ημερών ότι κάτι “ψήνεται” με τον Stephen Fry, τον πολυτάλαντο και εξαιρετικά δημοφιλή Βρετανό σκηνοθέτη, ηθοποιό και συγγραφέα, ομολογουμένως δεν το περιμέναμε να γίνει τόσο γρήγορα! Χθες, ο παθολογικά λάτρης της Ελλάδας ενημέρωσε τα... 5,8+ εκατομμύρια (!!!) followers του στο twitter, ότι έρχεται αύριο για...


 
...μία εβδομάδα διακοπών στη χώρα μας και ότι είναι ενθουσιασμένος γιατί έχει να την επισκεφθεί πολύ καιρό.


Από ό,τι μαθαίνουμε, ο Fry ήθελε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές πριν ξεκινήσει για ένα μεγάλο και μακρύ επαγγελματικό ταξίδι στη Ν. Ζηλανδία - κάτι με γυρίσματα συνεχειών της ταινίας Hobbit, ακούμε, όπου έπαιξε τον ρόλο του Master of Laketown - και η συνάντησή του με την Ο. Κεφαλογιάννη πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο, ήρθε στην πλέον κατάλληλη στιγμή.
Tea at the Wollesley...
Είχε αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα πριν καν τελειώσει η συνάντηση!
Η κινητοποίηση από τη δική μας πλευρά ήταν άμεση, ετοιμάστηκε ένα πολύ μελετημένο “προτεινόμενο” πρόγραμμα, το οποίο και αποδέχθηκε απνευστί.
Έρχεται αύριο στην Αθήνα και μεταξύ άλλων, θα επισκεφθεί Δελφούς, Πελοπόννησο, κάποιο νησί Αργοσαρωνικού και βλέπουμε. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε από αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου