Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Minoan Group: Κανονικά οι αδειοδοτήσεις, νέα σχέδια για Ελλάδα


Κανονικά και απρόσκοπτα συνεχίζει τις διαδικασίες αδειοδοτήσεων η επένδυση “Ιτανός Γαία” του Minoan Group, όπως αναφέραμε την Παρασκευή, μετά την απόσυρση των προσφυγών στο ΣτΕ. Σύμφωνα με τη διοίκηση του ομίλου, η προετοιμασία των απαραίτητων μελετών για την...


...περιβαλλοντική αδειοδότηση της επένδυσης συνεχίζεται κανονικά και οι μελέτες θα υποβληθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες το συντομότερο δυνατόν.
Ο πρόεδρος του ομίλου Minoan Group, Christopher Egleton, μάλιστα, αφού εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, προαναγγέλει και την ανακοίνωση νέων δραστηριοτήτων της, στην Ελλάδα - ίσως και εκτός Κρήτης, αναφέρουν οι αρχικές πληροφορίες - το επόμενο διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Minoan Group ετοιμάζει μία νέα σειρά εξαγορών στη βρετανική αγορά αλλά και άλλες στρατηγικές συμφωνίες διεθνούς εμβελείας, που θα οριστικοποιηθούν εντός των επομένων ημερών και θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σύντομα.
Παράλληλα, ξεκινάει και το πρόγραμμα προσαρμογής branding του δικτύου τουριστικών γραφείων που έχει αναπτύξει στη Μ. Βρετανία, υπό ενιαία επωνυμία και εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου