Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Η Βραζιλία άρχισε να (προσ)καλεί για το 2014



Πριν ακόμα ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στην Ν. Αφρική, η Βραζιλία, η επόμενη διοργανώτρια για το 2014, ξεκίνησε τη...

...διεθνή καμπάνια της για την τουριστική προώθηση της χώρας.
Με την ονομασία «O Brazil te chama, célèbre a vida aqui”, “H Βραζιλία σε καλεί, γιόρτασε τη ζωή εδώ», η διαφημιστική εκστρατεία φιλοδοξεί να προσελκύσει τους οπαδούς, και όχι μόνον του ποδοσφαίρου, σε μία προσπάθεια τόνωσης της τουριστικής αγοράς.
Σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού, Λουίζ Μπαρέτο, σχεδιάζονται επενδύσεις 568 εκατ. δολ ΗΠΑ στον τουρισμό μέσα στα επόμενα χρόνια, ενώ επιπλέον 227 εκατ. δολ ΗΠΑ θα διοχετευθούν με τη μορφή δανείου στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες προκειμένου να κατασκευάσουν ή να αναμορφώσουν τα στάδιά τους.
Μεταξύ των άλλων ο Μπαρέτο υπογράμμισε πως η χώρα σκοπεύει να επενδύσει και στην εκπαίδευση των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο, προκειμένου να διασφαλισθούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καθώς, όπως άλλωστε τόνισε και ο πρόεδρος της χώρας Λουίς Ινάθιο Λούλα ντα Σίλβα, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 είναι ένα γεγονός που δεν αφορά μόνον στη Βραζιλία αλλά και σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική.

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου