Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Costa Navarino:Το όραμα γίνεται πραγματικότητα και μοιάζει με... "όνειρο" (ανάγνωσμα Σαββατοκύριακου)

Η πρώτη σου εντύπωση είναι ότι δεν βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Όσο παρατηρείς τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες αυτού του συγκροτήματος, από τον τρόπο που εναρμονίζεται στο περιβάλλον μέχρι τα υλικά κατασκευής του, τότε σκέφτεσαι ότι δεν βρίσκεσαι καν στην περιοχή της Μεσογείου!

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα για το οποίο μιλάμε προκαλεί θαυμασμό και άριστες εντυπώσεις στους επισκέπτες του, ξένους και Έλληνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο έχουν, ήδη, δημοσιευθεί σε διεθνή Μέσα Ενημέρωσης πάνω από 600 άρθρα ενώ πολλοί διάσημα και διακεκριμένα μέλη της παγκόσμιας κοσμικής κοινότητας και υψηλής κοινωνίας έχουν εκφράσει την επιθυμία να το επισκεφθούν.
Ειδικά η σειρά των beach front σουιτών με τις ιδιωτικές πισίνες και οι δύο «βασιλικές» βίλες των 660 τ.μ. με τις απίστευτες ανέσεις, καθιερώνονται, ήδη, στην «χρυσή» λίστα κορυφαίων επιλογών διαμονής του κόσμου.
Και αυτά για τα πρώτα δύο ξενοδοχεία της γνωστής μας Costa Navarino που ξεκίνησαν να λειτουργούν, το Romanos και το Westin. Γιατί στα επόμενα δύο χρόνια θα λειτουργήσει και η δεύτερη φάση της επένδυσης, η Navarino Bay, για την οποία τα σχέδια που υπάρχουν είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά αλλά και μοναδικά, καθώς, κατασκευαστικά και λειτουργικά, θα αποτελεί την επιτομή, σε διεθνές επίπεδο, της προσαρμογής ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο περιβάλλοντα χώρο του.

Η δεύτερη περιοχή του προορισμού, τα πρώτα έργα για τη διαμόρφωση της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη, θα περιλαμβάνει δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων και ένα ακόμη γήπεδο γκόλφ 18 οπών, το οποίο διαμορφώνεται και αυτό, ήδη.
Τη λειτουργία του ενός ξενοδοχείου 119 δωματίων θα αναλάβει η διεθνής αλυσίδα Banyan Tree Hotels And Resorts. Για τη δεύτερη μονάδα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις ανάληψης του management από διεθνή Όμιλο το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα.
Θα είναι δε το πρώτο all-pool-villa θέρετρο στην Ευρώπη.
Η Navarino Dunes, όπως έχουμε αναφέρει ολοκληρώθηκε με την λειτουργία την 1η Ιουλίου του δεύτερου ξενοδοχείου 5 αστέρων The Westin Resort, δυναμικότητας 445 δωματίων υπό τη διαχείριση της Starwood Hotels and Resorts. Το ξενοδοχείο από το 2011 θα είναι ανοιχτό και το Χειμώνα.
Στο Navarino Dunes λειτουργεί ήδη το ξενοδοχείο 5 αστέρων The Romanos, a Luxury Collection Resort δυναμικότητας 321 δωματίων, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ 18 οπών το Anazoe Spa έκτασης 4.000 τ.μ. που χρησιμοποιεί θεραπευτικές αγωγές ελαιοθεραπείας, συνεδριακό κέντρο εξυπηρέτησης έως 2.000 ατόμων, κέντρο ψυχαγωγίας με ολοήμερα παιχνίδια σε συνδυασμό με τη παροχή γνώσεων για την ιστορία και τη φύση της Μεσσηνίας, αθλητικό κέντρο με εγκαταστάσεις bowling, σκουός, badminton, κλειστό γήπεδο μπάσκετ και μίνι τένις.
 Επίσης, προσφέρονται υπαίθριες δραστηριότητες όπως trekking, hiking, Nordic walking, παρατήρηση πουλιών, ποδηλασία κ.α.
Στην κεντρική πλατεία Agora του Navarino Dunes, λειτουργούν επώνυμα καταστήματα, εστιατόρια, bar και θερινό σινεμά.
Ο προγραμματισμός προβλέπει τη δημιουργία άλλων δύο περιοχών με την επωνυμία Navarino Hills και Νavarino Blue από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του προορισμού ΤΕΜΕΣ του εφοπλιστικού Ομίλου Β. Κωνσταντακόπουλου.

Είναι αυτονόητο ότι ο αντίκτυπος της μεγαλύτερης τουριστικής επένδυσης που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα για την περιοχή της Μεσσηνίας, είναι τεράστιας σημασίας.
Σε πλήρη λειτουργία τα τουριστικά συγκροτήματα της Costa Navarino θα απασχολούν 5.500 υπαλλήλους για την κατασκευή τους θα έχουν απασχοληθεί συνολικά 1.300 άτομα.
Μέχρι στιγμής έχουν προσληφθεί πάνω από 900 άτομα, εκ των οποίων περίπου το 75% προέρχεται από την περιοχή.Στην Costa Navarino έχουμε αναφερθεί ξανά, εδώ και εδώ .

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου