Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Κλυδωνίζονται μεγάλα ονόματα της τουριστικής αγοράς


Το ότι η κατάσταση και η οικονομική θέση πολλών ξενοδοχείων θα είναι από το ερχόμενο φθινόπωρο κακή έως και «εφιαλτική», είναι πια κοινό μυστικό. Ανησυχητικές, όμως, είναι οι πληροφορίες που φέρουν… 

…γνωστά ονόματα της ελληνικής ξενοδοχίας αλλά και του κλάδου των τουριστικών γραφείων, να βρίσκονται σε πραγματικά πολύ άσχημη κατάσταση, με αποτέλεσμα να καθίσταται απολύτως αβέβαιο το επιχειρηματικό μέλλον τους αλλά και το ιδιοκτησιακό καθεστώς τους.
Εντείνονται, τις τελευταίες μέρες, οι πληροφορίες αλλά και οι εκτιμήσεις τουριστικών παραγόντων, ότι τα ανοίγματα ορισμένων γνωστών ξενοδοχειακών ομίλων και ταξιδιωτικών γραφείων είναι πλέον τέτοιας έκτασης που από τον Σεπτέμβριο, το αργότερο, «αναλαμβάνουν οι τράπεζες» -όπως μας αναφέρουν χαρακτηριστικά - ενώ σημαντικές ανακατατάξεις προοιωνίζονται και για το υπόλοιπο του έτους.
Λέγεται, μάλιστα, ότι μία εξ αυτών των περιπτώσεων που αφορά «μεγάλο παίκτη» της αγοράς, θα έχει σύντομα, ιδιαιτέρως «ηχηρή» εξέλιξη…

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου