Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Της Ημέρας (All Inclusive... οργή!)

Aγαπητό μου Lobby,

Μαθαίνω ότι είναι εξοργισμένοι οι ιδιοκτήτες 4 και 5 αστέρων ξενοδοχείων -και είναι πολλοί - που προσφέρουν all inclusive υπηρεσίες στους πελάτες τους με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη που...

...εισηγήθηκε ευθέως τον αποκλεισμό τους από τα κίνητρα του Αναπτυξιακού Νόμου.
Αν περάσει η εισήγηση του υφυπουργού Ρώσοι, Άγγλοι, Γερμανοί και άλλων εθνικοτήτων τουρίστες -πολλοί εκ των οποίων οικογενειάρχες -που αναζητούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες all inclusive σε ξενοδοχεία δεν θα επιλέγουν στο εξής για τις διακοπές τους την Ελλάδα αλλά την Τουρκία, την Ισπανία την Αίγυπτο και άλλους προορισμούς που προσφέρουν αυτό το τουριστικό προϊόν.
Το αποτέλεσμα θα είναι νέα πτώση στις αφίξεις και στα έσοδα.
Απορίας άξιο είναι πως την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση επιχειρεί την άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα και θέλει να προχωρήσει στην απελευθέρωση υπηρεσιών και επαγγελμάτων να κατατίθενται τέτοιου είδους εισηγήσεις για τον περιορισμό τουριστικών προϊόντων στη χώρα μας τα οποία προσφέρονται, πλέον, σε όλες τις διεθνείς τουριστικές αγορές.

Με όρεξη
Shark













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου