Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Κατακαημένε Τουρισμέ", σε ανακάλυψε και η ΓΣΕΒΕΕ! (ΙΙ)

O τουρισμός είναι μια μεγάλη και πολύ σημαντική υπόθεση για την Ελλάδα, για να αφεθεί αποκλειστικά η διαχείριση του μόνο σε ένα φορέα που εκπροσωπεί μια συγκεκριμένη κατηγορία επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον τουρισμό (πχ. ΣΕΤΕ)» απάντησε η ΓΣΕΒΕΕ στον… ΣΕΤΕ.

Εμ βέβαια, που πάει ο ΣΕΤΕ, δηλαδή;
Επειδή εκπροσωπεί… 12 Πανελλήνιες Κλαδικές Ενώσεις που με τη σειρά τους εκπροσωπούν τους κλάδους των καταλυμάτων, των τουριστικών γραφείων, των μεταφορών (αεροπορικών, χερσαίων και θαλάσσιων), των οργανωτών εκθέσεων & συνεδρίων και γενικότερα το σύνολο των κλάδων του Τουρισμού, επιτρέπεται να μιλάει για τον Τουρισμό; Χωρίς να ρωτάει τη ΓΣΕΒΕΕ; Δεν ντρέπεται;
Έχει και άλλο όμως: «Για την δημιουργία ενός βιώσιμου μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης χρειάζονται συνεργασίες και συνέργιες με όλα τα επαγγέλματα που εμπλέκονται στον τουρισμό αλλά πρωτίστως με την τοπική αυτοδιοίκηση , το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Υποδομών κ.α.”, λέει !!!
Να’ στε καλά βρε παιδιά, γελάσαμε πάλι σήμερα!
Πέραν πλάκας, όμως, κάτι "τρέχει" και  αποφάσισε αίφνης η ΓΣΕΒΕΕ να ασχοληθεί με θέματα Τουρισμού. Και θα το βρούμε, δεν θα το βρούμε;
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου