Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

"Business as usual" στον ΕΟΤ

Νέες ΕΔΕ, περισσότερη «πίεση» να προχωρήσουν οι κρίσεις Διευθυντών και ύστατη προσπάθεια να βγει προεδρείο στον Σύλλογο υπαλλήλων είναι το τρίπτυχο που…


…θα απασχολήσει - όσους έχουν απομείνει να ασχολούνται - με τον ΕΟΤ τις επόμενες μέρες.
Τη Δευτέρα, όπως μαθαίνουμε, ξεκίνησε η διαδικασία και άλλης ΕΔΕ, εκείνης που αφορά στις συναλλαγές του ΕΟΤ με συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο και στη δραστηριότητα που αυτό είχε αναπτύξει με τον Οργανισμό εδώ και πολλά χρόνια.
Λέγονται και ακούγονται πολλά για αυτή την υπόθεση και τους φερόμενους ή φερόμενες ως εμπλεκόμενους ή εμπλεκόμενες (εδώ και πολύ, πολύ καιρό...) οπότε αναμένουμε και εμείς την εξέλιξη με ενδιαφέρον.
Μαθαίνουμε, επίσης, ότι αυξάνει η πίεση να προχωρήσουν επειγόντως οι κρίσεις των στελεχών του ΕΟΤ, με αποτέλεσμα σχεδόν να «κυνηγούν» τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου σε σπίτια και παραλίες!
Τέλος, επιχειρείται για μία ακόμη φορά η επίτευξη συμφωνίας προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων του Οργανισμού. Αν δεν βρεθεί άκρη και αυτή τη φορά, αν θυμόμαστε καλά τα προβλεπόμενα, τότε η υπόθεση πάει… Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης και μετά ξανά εκλογές!
Πάντως, μία μέρα, αξίζει να σας μεταφέρουμε μερικά αποσπάσματα από τις συναντήσεις αυτές, έτσι για να έχετε μία ιδέα της συνδικαλιστικής «φιλοσοφίας» που διέπει ορισμένους….

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου