Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

«Κατακαημένε Τουρισμέ», σε ανακάλυψε και η ΓΣΕΒΕΕ!


Έχοντας επιλύσει και
αντιμετωπίσει τόσο
αποτελεσματικά τα προβλήματα
των εμποροβιοτεχνών -
σε βαθμό που κλάδοι
ολόκληροι… καταρρέουν
αφημένοι στην τύχη τους - η
ΓΣΕΒΕΕ είπε να ασχοληθεί και με τον Τουρισμό! 



Με μία παρέμβαση υψηλού συνδικαλιστικού ύφους και ζηλευτής εμβρίθειας, αναμιγνύει από τον τρόπο που λειτουργούν τα ξενοδοχεία και οι tour operators, μέχρι το πώς θα έπρεπε να δίνονται οι επιδοτήσεις στον τουριστικό τομέα, πως πρέπει να γίνεται η διάχυση του τουριστικού εισοδήματος αλλά και ακόμα και το τι θέλει πραγματικά ο επισκέπτης! Α, πέφτει και ολίγο «χρήμα των φορολογούμενων πολιτών» για περισσότερη συγκίνηση στα πλήθη.
Γιατί όλο αυτό; Απλά και μόνο για να εκφράσει, ως φορέας, υποστήριξη στην πρόταση Γ. Νικητιάδη για μοριοδότηση των ξενοδοχείων που δεν θα υιοθετούν το σύστημα του all inclusive; Το διερευνούμε και θα επανέλθουμε...
Αν, πάντως, υπήρχε τέτοια ασυγκράτητη συνδικαλιστική «θέρμη» -για ένα θέμα που μετράει, ήδη, αρκετές μέρες - θα αρκούσε μία απλή δημόσια δήλωση του προέδρου της Συνομοσπονδίας προς την πρόταση του υφυπουργού Νικητιάδη. Άλλωστε, δεν είναι απλώς του ιδίου κόμματος, είναι και της ιδίας "πτέρυγας" αυτού.
Και ας άφηναν τα περί Τουρισμού και Ξενοδοχείων σε καταλληλότερους να ομιλούν και να αναλύουν.

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου