Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

"Σίγησε" το troktiko...

Δεν είχαμε προλάβει να καταλήξουμε οριστικά αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε με τον τρόπο που λειτουργούσε, ούτε  φυσικά είχαμε ξεκάθαρη εικόνα για αυτά που έγραφε, για το πως τα έγραφε ή γιατί. Πολλές φορές επικροτήσαμε ή γελάσαμε, άλλες θυμώσαμε ή απογοητευτήκαμε. Ήταν, όμως, μια «επανάσταση»...




...στα δεδομένα ενημέρωσης στην Ελλάδα και σίγουρα άλλαξε σημαντικά  τον τρόπο που ένας πραγματικά μεγάλος αριθμός Ελλήνων βίωνε την καθημερινότητα του και τον κόσμο του διαδικτύου. Και φυσικά το ίδιο αλλά και η "σχολή" που δημιούργησε, έπληξαν διάφορα "κατεστημένα", κέντρα και παράκεντρα, κλονίζοντάς τα συθέμελα.
Είτε σε εξόργιζε, είτε σε εξέφραζε, ήταν πάντα εκεί! Επτά μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό και μόνο, ήταν μια πρωτοφανής και δεόντως καταλυτική διείσδυση στην κοινωνική μας δομή...
Μολονότι ανήκουμε και πιστεύουμε σε μια διαφορετική σχολή «blogging», θεωρούμε ότι η «παύση λειτουργίας» στην οποία προχώρησαν σήμερα οι άνθρωποι του troktiko, χωρίς να γνωρίζουμε ( παρά μόνον φανταζόμαστε) τους ακριβείς λόγους, είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τη μικρή, προσωπική, «δημοκρατία της καθημερινότητας» του κάθε ένα μας.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε η σιγή του troktiko να αποτελέσει την αφορμή για μια εκκωφαντική και δημιουργική «έκρηξη» του κινήματος blogging στην Ελλάδα! 
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου