Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Τουριστική επένδυση 1,2 δισ. Ευρώ στην Αλβανία

Επενδυτικό πρόγραμμα
ύψους 1,2 δις. ευρώ προωθείται
στη γείτονα Αλβανία
και προ ημερών ο πρωθυπουργός της
χώρας της χώρας Σαλί Μπερίσα…


…συναντήθηκε με μια ομάδα από εκπροσώπους των επενδυτών για να συζητήσουν σχετικά με το τουριστικό πρόγραμμα «Gose island» που θα υλοποιηθεί στην Κοινότητα Gose, στην περιοχή της Kavaja, με επικεφαλής τον Mike Wilson.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα στο Balkans.com (εδώ) το θέρετρο αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα περιλαμβάνει αθλητικά συγκροτήματα, που θα προσφέρουν διαμονή σε 30.000 παραθεριστές , συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα προσέρχονται για μονοήμερη επίσκεψη. Το έργο θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην οικονομική ανάπτυξη και την απασχόληση σε ολόκληρη την περιοχή.
Στο έργο θα συμμετέχουν εταιρίες αναγνωρισμένου κύρους διεθνώς, όπως η Extreme Hotels , Lovejoy capita, European Golf Design , Metro Urbe, Real Estate Capital Group , κα.
Η αρμόδια Υπηρεσία της Δημοκρατίας της Αλβανίας ενέκρινε πρόσφατα το έργο της γενικής αναμόρφωσης για την τουριστική περιοχή της Vile - Bashtove, μέρος του γενικότερου σχεδίου ανάπλασης της περιοχής, όπως και μια μελέτη για μερική πολεοδόμηση της κοινότητας Gose, στην περιοχή της Kavaja.

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου