Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Της Ημέρας (Ανασχηματισμός και "μη χειρότερα"! Εννοιες ασύμβατες...

Αγαπητό μου Lobby,
Φοβούμαι ότι έρχονται και νέες περιπέτειες για τον τομέα Τουρισμού, πολιτικού χαρακτήρος αυτές. Δεν υπάρχει ούτε ένα ρεπορτάζ περί επικείμενου ανασχηματισμού που…

…να μην φέρει ως δεδομένη την μετακίνηση του Π. Γερουλάνου από το υπουργείο Πολιτισμού-Τουρισμού στο Μέγαρο Μαξίμου ή σε θέση άμεσα συνδεδεμένη με αυτό. Λέγεται μάλιστα ότι είναι επιτακτικό αίτημα του ιδίου να μετακινηθεί.
Ορισμένα δημοσιεύματα έγκριτων εφημερίδων και συντακτών δε, προχωρούν ακόμη περισσότερο αναφέροντας ότι ο Π. Γερουλάνος μπορεί να χαίρει ακόμη της εκτιμήσεως και της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού ΓΑΠ αλλά ως υπουργός μάλλον «απογοήτευσε».
Για τον τουριστικό κόσμο, η τελευταία αυτή διαπίστωση είναι… βεβαιότητα.
Ωστόσο, το ζήτημα που έχει αρχίσει και απασχολεί, είναι το τι θα γίνει μετά. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν πάλι πληροφορίες περί νέου διοικητικού σχήματος. Και όχι για απόσχιση και αυτονόμηση του τομέος όπως ήταν το σχέδιο λίγο πριν την παραίτηση Α. Γκερέκου, αλλά για περαιτέρω συγχώνευσή του!
Ακούγεται, δηλαδή, ότι θα ενταχθεί μαζί με άλλους τομείς σε ένα νέο «υπερυπουργείο»…
«Μη χειρότερα!» θα ανεφώναζε εις τις, αλλά αυτά μάλλον δεν τα έχουμε δει ακόμα…
Ολοψύχως ταγμένος
george
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου