Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

"Λεφτά σε πρασινάδες" θα βάλουν οι Αραβες επενδυτές;


Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού ΓΑΠ προκειμένου να τεθούν σε μια πιο πραγματική βάση τα σενάρια για την αξιοποίηση της έκτασης του Ελληνικού...

Όπως ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός δεν υπάρχουν σχέδια για καζίνο στο Ελληνικό, ούτε ζητήθηκαν ποτέ τέτοιου είδους επενδύσεις από τους επενδυτές του Κατάρ.
Βέβαια, με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού ΓΑΠ ( εδώ )και την επιμονή του ότι το Ελληνικό θα γίνει Μητροπολιτικό Πάρκο, στο οποίο μάλιστα επιθυμούν διακαώς να... επενδύσουν οι Άραβες, πήγε το ζήτημα σε άλλο επίπεδο και είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει νέος κύκλος σεναρίων.
Διότι όση ρευστότητα και να έχουν οι φίλοι μας από το Κατάρ, «λεφτά σε πρασινάδες», όπως έλεγε και παλαιό υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, δεν βάζουν!
Οι πραγματικές προτάσεις για το Ελληνικό, επομένως, βρίσκονται κάπου ανάμεσα όπως κάπου ανάμεσα του Χ. Παμπούκη και της Τίνας Μπιρμπίλη βρίσκεται και το τι μπορεί να υλοποιηθεί από αυτές.
Εχει πολύ δρόμο και διέλθει πολλών καταστάσεων μέχρις ότου πάρει μία συγκεκριμένη κατεύθυνση αυτή η υπόθεση.
Την ερχόμενη εβδομάδα, πάντως, θα σας έχουμε νεότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου