Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Λιμένας Ηρακλείου: Αναμένει αύξηση 20% στους επισκέπτες κρουαζιέρας το 2014...



...μία χρονιά που γενικά προβλέπεται πολύ δύσκολη για την κρουαζιέρα

Αύξηση του αριθμού επισκεπτών κρουαζιέρας της τάξης του 20%, αναμένει το Λιμάνι Ηρακλείου, για την περίοδο του 2014, παρά το γεγονός ότι η δρομολόγηση πλοίων κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο εμφανίζει τάσεις κάμψης για το επόμενο έτος, λόγω...



...της συνεχιζόμενης έντασης σε Αίγυπτο και Συρία.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, το 2014 αναμένονται 339.512 επιβάτες, με βάση την χωρητικότητα των πλοίων που έχουν εντάξει το Ηράκλειο ως λιμάνι transit ή homeport. Ήδη, 19 εταιρείες κρουαζιερών έχουν ανακοινώσει τη δρομολόγηση κρουαζιερόπλοιών τους για το 2014, από/προς το λιμάνι του Ηρακλείου.
Σημειώνεται ότι για το 2013 το 20,20% των επισκεπτών, δηλαδή 55.435 επισκέπτες (από τους 272.149) ήταν επισκέπτες homeport, γεγονός που έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική οικονομία.
Το τέλος της τουριστικής περιόδου 2013 βρίσκει τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου να επιτυγχάνει αύξηση αφίξεων επισκεπτών στο νομό της τάξης του 26% σε σχέση με το 2012, καθώς από το λιμάνι του Ηρακλείου συνολικά διακινήθηκαν/θα διακινηθούν  272.149 επιβάτες έναντι 215.700 το 2012.
Ο ΟΛΗ αποδίδει τα ιδιαίτερα θετικά αυτά αποτελέσματα στην στρατηγική που χάραξε και υλοποίησε το τελευταίο διάστημα, στρατηγική που απευθύνεται τόσο προς τους επικεφαλής και ‘decision makers’ των εταιρειών, όσο και προς τους επισκέπτες κρουαζιέρας, ιδιαίτερα μετά την άφιξη τους στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Οι μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου της κρουαζιέρας έχουν εκτιμήσει ιδιαίτερα την σταθερότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοπιστία μεταξύ λόγων και έργων. Αντίστοιχα οι επισκέπτες έχουν αξιολογήσει ιδιαίτερα θετικά την ποιότητα και την ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών & πληροφοριών από τον ΟΛΗ, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας που αποπνέει η κίνηση τους στους χώρους της παραλιακής ζώνης του λιμένος και του κέντρου της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου