Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Goldair Handing: 270 θέσεις εργασίας από τη συνεργασία με Olympic Air

Συνεργασία με την Olympic Air ξεκινήσε από την 1η Δεκεμβρίου, η Goldair Handling σε ένδεκα αεροδρόμια της χώρας ενώ συνεχίζεται η συνεργασία τους και στο αεροδρόμιο της Σόφιας. Με την ένταξη της Olympic στο πελατολόγιό της, η Goldair…


… Handling προχώρησε σε πρόσληψη 270 εργαζομένων σε Αθήνα και περιφέρεια, γεγονός σημαντικό για την εποχή που διανύουμε, όπου η ανεργία των νέων και γυναικών αγγίζει υψηλά ποσοστά.
Τα αεροδρόμια όπου η Goldair εξυπηρετεί την Olympic είναι: Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Ζάκυνθος, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κάρπαθος, Πάρος, Ρόδος, Σκιάθος, Σάμος και Χίος. 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Goldair Handling, Δημήτρης Παπαμιχαήλ χαρακτήρισε τη συμφωνία ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική για την Goldair, αφενός μεν, λόγω της ιστορικής σημασίας της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αφετέρου δε, λόγω του γεγονότος ότι η Goldair Handling συνεχίζει να συμβάλλει στην τόνωση της απασχόλησης. 

Η Goldair Handling, κορυφαίος πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία και δραστηριοποιείται σε 26 αεροδρόμια στην χώρα μας, 2 στην Κύπρο και 2 στην Βουλγαρία, ενώ απασχολεί σήμερα 1.490 μόνιμους και 790 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 620 εργαζόμενους στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου