Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Thomson: Δωρεάν wi-fi στα θεματικά ξενοδοχεία του το 2014



Το ότι το ζητάνε ολοένα και περισσότεροι ακόμα και στις διακοπές τους, είναι κυρίαρχη τάση, καταγεγραμμένη σε όλο το φάσμα της τουριστικής αγοράς. Το ότι πολλοί διαμαρτύρονται για τη πρόσθετη χρέωσή τους από πολλά ξενοδοχεία, επίσης. Τώρα για πρώτη φορά, βλέπουμε το θέμα του δωρεάν ασύρματου internet...



...να περνάει σε επίπεδο tour operating, με τον Thomson και τη First Choice να ανακοινώνουν ότι θα προσφέρουν δωρεάν wi-fi για τους πελάτες των κύριων θεματικών ξενοδοχείων του προγράμματός τους, για την περίοδο του 2014.
Η προσφορά αφορά στα ξενοδοχεία Thomson Sensatori, Couples, Family Resorts, Scene and Gold Hotels, καθώς και τα First Choice Holiday Village, SplashWorld, Club Magic Life και SuneoClub και θα ισχύει από την 1η Μαίου.
Όπως αναφέρει το Travelmole, οι έρευνες πελατών που έκανε ο Thomson, έδειξαν ότι το wi-fi κατατάσσεται πια πολύ υψηλά στις προτιμήσεις και στις υπηρεσίες που αξιολογούν οι πελάτες των ξενοδοχείων, ακόμα υψηλότερα και από το room service.
Πολύ υψηλές προτιμήσεις συγκεντρώνει η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Internet – πρωτίστως η δωρεάν – ακόμα και στα family resorts.
Συνολικά διαπιστώθηκε ότι το 60% των πελατών θεωρεί το wi-fi μεταξύ των βασικών στοιχείων της συνολικής ταξιδιωτικής τους εμπειρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου