Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Πολυδιάστατη συμφωνία κοινών κωδικών Aegean Airlines και Etihad Airways


Συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού, αρχής γενομένης από την πτήση Αθήνα Abu Dhabi, υπέγραψε η Aegean Airlines με την Etihad Airways, τον εθνικό αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, η Aegean Airlines...



...από τις 30 Μαρτίου 2014, θα πραγματοποιεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις από Αθήνα προς Abu Dhabi, ενώ η χρήση των κωδικών πτήσεων της Etihad Airways, σε πτήσεις της Aegean Airlines, τελεί υπό την έγκριση των αρμοδίων αρχών. Οι νέες πτήσεις της Aegean Airlines από Αθήνα προς Abu Dhabi θα εκτελούνται με αεροσκάφος τύπου Airbus 320, χωρητικότητας 168 θέσεων.
Η Etihad Airways, θα τοποθετήσει τους κωδικούς πτήσεων της, σε εκτός Αθήνας πτήσεις προς 16 ελληνικούς προορισμούς, καθώς και σε δέκα επιπλέον πόλεις της Ευρώπης της Aegean Airlines.
Oι προορισμοί αυτοί, περιλαμβάνουν την Αλεξανδρούπολη, τα Χανιά, τη Χίο, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, την Καβάλα, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, την Κω, τη Λήμνο, τη Μύκονο, τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο, τη Σάμο, τη Σαντορίνη και τη Θεσσαλονίκη.
Οι προορισμοί της Aegean Airlines οι οποίοι θα εκτελούνται με αριθμό πτήσης της Etihad Airways περιλαμβάνουν τη Βιέννη, την Πράγα, τη Ρώμη, τη Βενετία, τη Βαρσοβία, το Βουκουρέστι, τη Μαδρίτη, τα Τίρανα, τη Σόφια και τη Λάρνακα.
Σε αντάλλαγμα, η Aegean Airlines θα προσφέρει νέες πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ της Αθήνας και επτά προορισμών στην περιοχή του Κόλπου, στην Αυστραλία και τη Νότια Αφρική.
Μελλοντικά, η Aegean Airlines, σκοπεύει να τοποθετήσει τους κωδικούς πτήσεών της, στις πτήσεις της Etihad Airways από το Abu Dhabi προς την Αθήνα, το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Μελβούρνη, το Περθ και το Σύδνεϋ.
Οι νέες πτήσεις από Abu-Dhabi προς Αθήνα, είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση από τις ιστοσελίδες www.etihad.com και www.aegeanair.com, από τα κέντρα επικοινωνίας της Etihad Airways καθώς και μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων, ενώ οι προορισμοί κοινού κωδικού θα είναι σύντομα διαθέσιμοι και κατόπιν έγκρισης από τις αρμόδιες αρχές.
Για την πτήση στο Abu Dhabi είχαμε αναφερθεί εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου