Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Troon: "Γήπεδο" golf, δίπλα στο... Κρεμλίνο!

Νέα “κόλπα”: Το πρώτο και μεγαλύτερο “γήπεδο” γκολφ εσωτερικού χώρου δημιουργεί ο διεθνής οίκος σχεδίασης και διαχείρισης γηπέδων γκολφ Troon, στην… καρδιά της Μόσχας! Πρόκειται για μία εγκατάσταση που συνδυάζει…


…τις τελευταίες εφαρμογές της τεχνολογίας με τη λειτουργία ενός πολυχώρου για εξάσκηση, εκμάθηση και ακόμα και διοργάνωση αγώνων γκολφ αλλά και γενικότερα με έναν χώρο που θα προσφέρει τις υπηρεσίες μίας Λέσχης γκολφ, αλλά σε κλειστό χώρο.
Το City Golf, όπως ονομάζεται, βρίσκεται στο κέντρο της Μόσχας, απέναντι από το Κρεμλίνο, διαθέτει δέκα εξομοιωτές προηγμένης τεχνολογίας, μία μικρή έκταση φυσικού πράσινου δαπέδου, πλήρεις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για προχωρημένους και αρχάριους παίκτες όλων των ηλικιών, καθώς και εμπορικές χρήσεις εστίασης και αναψυχής.

Στο City Golf λειτουργεί Ακαδημία Troon, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού για όλα τα επίπεδα παικτών και γενικώς ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ένας golfer,  όταν δεν μπορεί να κάνει το αγαπημένο του άθλημα σε φυσικό χώρο.
Σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς, το golf γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές σε μεγάλο αριθμό Ρώσων, οι οποίοι, ωστόσο, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, δεν μπορούν να το απολαμβάνουν πολύ συχνά, εκτός να πρέπει να ταξιδέψουν σε προορισμούς golf στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου