Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Aegean: Νέες συνδέσεις με Ουκρανία για Ηράκλειο

Συνεχίζουμε το συμπλήρωμα του “χάρτη” των νέων πτήσεων και δρομολογίων που προγραμματίζει η Aegean για την επόμενη περίοδο, ενώ βγαίνουν και οι πρώτες πληροφορίες για τις πτήσεις εσωτερικού, όσο η εξαγορά της Olympic “μεταφράζεται” στα σχεδια των πτήσεων. Για αρχή…




…η Aegean κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην Ουκρανία, συνδέοντας το Ηράκλειο με τρεις νέες πόλεις, Donetsk, Kharkov και Dniepropetrovsk, από τις αρχές Μαίου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, με δύο πτήσεις την εβδομάδα ια τις δυο πρώτες πόλεις και μία πτήση την εβδομάδα για την τελευταία. 
Παράλληλα, αυξάνει σε 5 πτήσεις την εβδομάδα, από δύο, για Κίεβο, από 30 Απριλίου μέχρι και 12 Οκτωβρίου.
Επαναφέρει την πτήση Αθήνα-Κάιρο, τρεις φορές την εβδομάδα από 19 Μαίου και ξεκινάει και Αθήνα- Βηρυττός από 6 Ιουνίου, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα.
Επιπρόσθετα, όπως είδαμε στο airline route, στο εσωτερικό, η Aegean αναλαμβάνει τις πτήσεις εσωτερικού από Αθήνα για Κεφαλονιά (μία πτήση καθημερινά, δύο από τον Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο) Ιωάννινα (12 πτήσεις την εβδομάδα), Χίο (τρεις πτήσεις καθημερινά), Λήμνο (δέλα πτήσεις την εβδομάδα) και Σάμο (τρεις πτήσεις καθημερινά, τέσσερις από Ιούνιου έως Σεπτέμβριο).
Επίσης, τις πτήσεις από Αθήνα προς Σόφια (οκτώ την εβδομάδα) και Τίρανα (12 πτήσεις την εβδομάδα). Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Olympic (Dash8-Q400) από τέλη Μαρτίου του 2014.

Τέλος, βλέπουμε στο σύστημα και μία πτήση Θεσσαλονίκη- Κεφαλονιά, δυο φορές την εβδομάδα από 2 Ιουλίου έως 20 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου